Aynı gün öğrenecegiz demekkiBende ilk aşılama ysptim 23 Kasım da test yapılacak ınsallh rabbim hepimizi nasip eder bende sana umut olurum ama sana tavsiyem çok yatma doktorum özelikle normal hayatınıza devam edin dedin sende
Canım ben de test yaptım negatif regl sancım var bende her an olabilirimRabbım bu seferde nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun bugün erken adet oldum 23 Kasım i beklemem e gerek kalmadı
Canım ben de test yaptım negatif regl sancım var bende
Hayırlısı demekki böyleymiş bakalım asıl şimdi olay başlıcam tüp bebek Allah yardımcımız olsunCanım ben de test yaptım negatif regl sancım var bende her an olabilirim
AminHayırlısı demekki böyleymiş bakalım asıl şimdi olay başlıcam tüp bebek Allah yardımcımız olsun
Ya inan cok uzuldum bende 27 kasimi bekliyorum Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin uzulme boylesi hayirliymisRabbım bu seferde nasip etmedi hakkımızda hayırlısı olsun bugün erken adet oldum 23 Kasım i beklemem e gerek kalmadı
Insallah olmazsin adet sancisi gibi oluyor asilamadn sonra benim daha adetime 7 gun var bende dun adet sancisi gibi oldum ama gecdi bu gun birsey yokCanım ben de test yaptım negatif regl sancım var bende her an olabilirim
Canım olurum muhtemelen kan testim negatif çıktı aşılamanın 12. GünüydüInsallah olmazsin adet sancisi gibi oluyor asilamadn sonra benim daha adetime 7 gun var bende dun adet sancisi gibi oldum ama gecdi bu gun birsey yok
Neden erken kan testi yaptirdin? Bekle bence 1 gunun bile onemi cok fazlaCanım olurum muhtemelen kan testim negatif çıktı aşılamanın 12. Günüydü
Hayirlisi bidahakine insallahHemşireyim ben nöbetten çıkarken dayanamadım yaptırdım hem bisey olsaydı 12. Günde çok düsük de olsa çıkardı hayırlısı artık bu ay yapacak bisey yok
İnsallah teşekkürlerHayirlisi bidahakine insallah
Rabbım sana da hayırlısını versin canım demkkk böyle olması gerekiyor duYa inan cok uzuldum bende 27 kasimi bekliyorum Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin uzulme boylesi hayirliymis
Cox saq ol insallah hepimiz icin hayirlisi olsunRabbım sana da hayırlısını versin canım demkkk böyle olması gerekiyor du
Ya em fazla benim bildiğim yüzde 20Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verirYa em fazla benim bildiğim yüzde 20
Merhaba 5 tane yumurtalarin varmis cok iyi bence tutar. Bende 3 taneydi insallah cuma gunu kan testine gideceyim bakalim tutmusmuMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende 17.11.20 de aşılama yaptırdım benim 5 tane yumoşlarım oluştu rezervem zaten iyi eşimin sperm analiz sonucu normal çıkmıtı yanlız aşılama sabahı doktorum düşük oldugunu dedi tutma olasılıgı nedir biraz canım sıkkın.
Merhaba 5 tane yumurtalarin varmis cok iyi bence tutar. Bende 3 taneydi insallah cuma gunu kan testine gideceyim bakalim tui
ay inşallah tutar hamiş haberleri alır bizede umut olur :) eşinde bir sıkıntı yok ama dimiMerhaba 5 tane yumurtalarin varmis cok iyi bence tutar. Bende 3 taneydi insallah cuma gunu kan testine gideceyim bakalim tutmusmu