Aşılama Aşılama yaptıranlara umut olsun diye🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah Allah raporsuz bile olsa hepsi toplamda bin tutar en fazla bilemedim ki niye öyle dedi doktor. Ama klomenle de çok güzel oluşuyor ben günde üç almıştım aşırı büyümüştü ağrı yapmıştı tabi çatlatma iğnesi i karambole yapmıştık o yüzden olmadı muhtemelen. Klomenle ikiz kalanlar bide çok var inşallah güzel haberlerin olur canım ben umutluyum senden

Yaa bakalım ins tutar ya bugün benim 5 günüm aşılama gününü sayarsak 6 karnim o kadar şişki akıntım aşırı var sizde bisiler var mi ilaçların etkisi galiba yasadigim sorunlar

İnşallah. Bende umutluyum sürekli dua ediyorum çok düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısıyla olur inşallah

Yaa bakalım ins tutar ya bugün benim 5 günüm aşılama gününü sayarsak 6 karnim o kadar şişki akıntım aşırı var sizde bisiler var mi ilaçların etkisi galiba yasadigim sorunlar
Benimde 3. Günümdü aşılamayla birlikte. Benim sağ yumurtalığımda ağrı var ama o çatlatma iğnesinden dolayı. Onun dışında lekelenme var onu akıntıdan sayarsak. Akıntı gibi çünkü birazda. Bi de adet olacakmışım gibi arada bacağıma ve belime ağrı vuruyo. Gün gün yazıcam belirtileri en azından olmazsa ikinci denememde bana yardımcı olur durumumu anlamama. Çok dua et. Zekeriya nın duasını oku özellikle. Birde inanır mısın bilmiyorum ama gebelik için sayılar var. Ben onları koluma yazıyorum gün içinde okuyorum.istersen yazabilirim sana sayıları. Grabpvoi sayılarla şifa bilmiyorum hiç duydun mu

Bu arada iğneleri sorucam doktoruma bir sonraki ziyaretimde. İnşallah gerek kalmaz tabi

Benimde ilk gun oldu snra 2 gun devam etti lekenme bndede hala sag yumurtalığım agri oluo inşallah rabbim bizede nasip eder annelik duygusunu hic duymadım gebelik sayılarını yaz bakalim denemekte fayda vardir herzaman için

İnşallah
1899911
bu sayıları bir sekiz dokuz şeklinde tek tek okuyacaksın. Göbeğine de yazabilirsin okurken. Her gün tekrar etmen lazım ve inanarak yapmalısın. İstersen daha fazlasını bilmek için rabia alga var. Grabovoi yöntemiyle ilgileniyo onun paylaşımlarından daha iyi öğrenirsin. Deneyimler faland var.
ben farklı sayıları tecrübe ettim olumlunda sonuç aldım ama gebelik için hep korktum ilk kez her gün okuyorum inşallah faydalı olur

Tamam canim denicem teşekkür ederim

Birde canim bu sayıları neye göre buluyoruz nasil oluo merak ettim

Birde canim bu sayıları neye göre buluyoruz nasil oluo merak ettim
Bunu en iyi rabia alga nın sayfasından öğrenebilirsin ben yanlış aktarım yapabilirim ama kısaca Grigori Grabovoi matematik ve sayıların frekansıyla sifa verdiğini kanıtlamış. Doktorlarla vs birlikte deneyler yapılmış. Detayını dediğim gibi sayfadan bak. Ben nasır için eşimde uyguladım 5 yıldır geçmeyen nasır geçti bir ayda inşallah gebelik de olur

İnşallah canım

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 5D98C82F-3FC7-4387-A4D2-45515A5C4D2A.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 96
  • D42D9397-2B81-4770-B342-0CD76BA2CE33.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 92
Merhaba asilamanizin kaçıncı gunundesiniz diger testi hic bilmiyorum ama normal testde yok gibi duruyor sanki ya istersen kan ver bide oyle bak canim

Hiç idrar testi yapma çünkü idrarda genelde günün geçince çıkar git kan ver en iyi sonucu öyle alırsın. İnşallah güzel haberler verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…