Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama asilama yaptiranlara bir sorum var. ..
- Konu Sahibi ebrulikis
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bir yumurta ile asilama yaptiranlarda hic ikiz oldu mu yani catlatma ignesi sayesinde ikiz olabilir mi
OLAN VAR MI YOK MU BILMIYORUM AMA BILIYORSUNUZ KI TEK YUMURTA IKIZKERI BABAYA BAGLI ... YANI SIZIN TEK OLAN YUMURTANIZA ESINIZIN SPERMLERINDEN IKISI BIRDEN ICERI GIRER VE DOLLEME YAPARSA TEK YUMURTA IKIZI OLUYOR .. CIFT YUMURTA IKIZINDEDE FAKTOR HEM SIZE HEM YINE ESINIZE BAGLI .. OLABILIR MI OLABILIR TABII EGER ESINIZIN SPERMLERI MUCADELECI VE BECERILI ISE - KI 2 TANESI BILE YETER O ZAMAN OLURLARRRRRR
Insallah olur keci boynuzu pekmezi iciriyorum ona daOLAN VAR MI YOK MU BILMIYORUM AMA BILIYORSUNUZ KI TEK YUMURTA IKIZKERI BABAYA BAGLI ... YANI SIZIN TEK OLAN YUMURTANIZA ESINIZIN SPERMLERINDEN IKISI BIRDEN ICERI GIRER VE DOLLEME YAPARSA TEK YUMURTA IKIZI OLUYOR .. CIFT YUMURTA IKIZINDEDE FAKTOR HEM SIZE HEM YINE ESINIZE BAGLI .. OLABILIR MI OLABILIR TABII EGER ESINIZIN SPERMLERI MUCADELECI VE BECERILI ISE - KI 2 TANESI BILE YETER O ZAMAN OLURLARRRRRR
EVET GECEN AY 1. ASILAMAM OLDU SIMDI BU AY 2. CIYI OLUCAM ZAMANINI BEKLIYORUM ISTE BENDEESiz asilama yaptirdiniz mi.
Benimki de tutmayacak galiba yumurta 15 mm de kalmisEVET GECEN AY 1. ASILAMAM OLDU SIMDI BU AY 2. CIYI OLUCAM ZAMANINI BEKLIYORUM ISTE BENDEE
Benimki de tutmayacak galiba yumurta 15 mm de kalmis
hayirlisi olsun canim yumurtaliklarini gelistirmek istiyorsan bol bol incir yeee veya 2 su bardagi suyun icine 4-5 tane kuru inciri ikiye uce bolerek at 5 dk kaynat iliyinca suyunu ic ... 1 gunde bile ne kadar buyuduklarine inanamazsin ... ben gecen ay ictim dr um sok oldu 27 mm oldu biranda yumurtam
Aslinda ignelere basladiggimda iciyordum korktum cok buyurler diye biraktim iki gun tekrar iceyim barihayirlisi olsun canim yumurtaliklarini gelistirmek istiyorsan bol bol incir yeee veya 2 su bardagi suyun icine 4-5 tane kuru inciri ikiye uce bolerek at 5 dk kaynat iliyinca suyunu ic ... 1 gunde bile ne kadar buyuduklarine inanamazsin ... ben gecen ay ictim dr um sok oldu 27 mm oldu biranda yumurtam
Canim cok saol bir bakdak incir suyu ictim birgunde yumurtam 7 mm buyumus. Dun gececatlatma ignemi vurundum pazartesi asilama benim doktorda sasirdihayirlisi olsun canim yumurtaliklarini gelistirmek istiyorsan bol bol incir yeee veya 2 su bardagi suyun icine 4-5 tane kuru inciri ikiye uce bolerek at 5 dk kaynat iliyinca suyunu ic ... 1 gunde bile ne kadar buyuduklarine inanamazsin ... ben gecen ay ictim dr um sok oldu 27 mm oldu biranda yumurtam
- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
hayirlisi olsun canim yumurtaliklarini gelistirmek istiyorsan bol bol incir yeee veya 2 su bardagi suyun icine 4-5 tane kuru inciri ikiye uce bolerek at 5 dk kaynat iliyinca suyunu ic ... 1 gunde bile ne kadar buyuduklarine inanamazsin ... ben gecen ay ictim dr um sok oldu 27 mm oldu biranda yumurtam
kizlar yazdiklariniz dikkatimi cekti de. zozitos 27 mm den sonra o yumurta catlayabildi mi. benim yumurtalar buyuyor hamdolsun ama cogu zaman catlamadan buyumeye devam ediyor. sizde durum nedir. ebrulikis senin de catlama durumun belli olunca yazar misin. bir arkadas catlatma ignesinden itibaren havucu kaynatip suyunu icmemi soyledi. i.saracoglunun kurunde vardi zaten havuc ama onunki incirle birlikteydi. ben sadece catlamasi icin dusunmustum. incir kullaninca sonuc ne oldu buyuyen yumurtalarda catlama elde edilebildi mi cevaplarsaniz sevinirim. allah yardimciniz olsun.Canim cok saol bir bakdak incir suyu ictim birgunde yumurtam 7 mm buyumus. Dun gececatlatma ignemi vurundum pazartesi asilama benim doktorda sasirdi
Saol tatilim bak simdi incir kuru yumurtayi buyutuyor havuc da catlatiyor incir kurunu zaten adetin 12. Gunune kadar yapiyorsun 12. Gunun sonunda havuca basliyorsun. Ama ben incir kurunu uc gun kullandin iki gun adet bitince bogurtlen kokuyle birlikteydi sonra yumurta buyutucu ilac kullandigim icin korktum cok buyur diye neyse en son ignemi vurundugumda yumurta 15 mm di doktor umitsizlendi hemen o gun bir bardak incir suyu ictim 23 mm olmus ve catlatma igne mi oldum yumurta catladigini hissediyorsun zaten benim yumurta catlamisti hissettim kasiklarda agrim oldu her tuvalete gittigimde beyaz akintim vardi ve aksama dogru ise atesim yukseldi dun de asilama oldum senin sorunun nedirkizlar yazdiklariniz dikkatimi cekti de. zozitos 27 mm den sonra o yumurta catlayabildi mi. benim yumurtalar buyuyor hamdolsun ama cogu zaman catlamadan buyumeye devam ediyor. sizde durum nedir. ebrulikis senin de catlama durumun belli olunca yazar misin. bir arkadas catlatma ignesinden itibaren havucu kaynatip suyunu icmemi soyledi. i.saracoglunun kurunde vardi zaten havuc ama onunki incirle birlikteydi. ben sadece catlamasi icin dusunmustum. incir kullaninca sonuc ne oldu buyuyen yumurtalarda catlama elde edilebildi mi cevaplarsaniz sevinirim. allah yardimciniz olsun.
Catlatma ignesi garanti cnm simdi senin adet ne zamanbir de normalde catlama sorunu var miydi yoksa zaten igneyle catliyor muydu yani kurun etkisini ogrenmek icin soruyorum
- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
sagol canim cevabin icin. ben 6 ay klomen kullandim ovitrelle ile bir kere catladi 2. ay sonra igne olsam da catlamadi. yani malesef bendeki garanti degil. kasik agrisi akinti filan oluyor ama ultrasonda bakiyoruz catlamamis. klomen ve catlatma ignesiyle birlikte neyi ne kadar kullanirsam catlamasina yardimci olabilirim diye arastiriyorum iste. onumuzdeki ay asilama dusunuyoruz cunku. tarlusal kullanacagim iste yuksek ihtimal 2 ekimde adet olurum insaallah. adetliyken bayramda memlekette kur yapamam ama kuru incir yerim insaallah. catlatma ignesi ile havuc suyu na baslamayi dusunuyorum. ari sutu kullanmaya baslayacagim bu hafta insaallah. bu arada hacamat yaptirdim tekrar bayramdan sonra da yaptiracagim insaallah. benim durumum bu canim. senin de insaallah hayirli haberlerini aliriz yakinda canim..Catlatma ignesi garanti cnm simdi senin adet ne zaman
Bak cnm vucudumuzda gorunmeyen mikroplar var eger beni dinlersen oncelikle 5 liraya bogurtlen köku al ve 5 litre suda kaynat sabah ac aksam tok karnina 1 bardak ic bunu bes gun yapman yeter. Bu vucuddaki iltabi oyle atiyor ki gozle gorulur derecede akinti cogaliyor. Ama ben incir kurunu de yaptim 4 gun kullandim hemen adet oldum. Yanlaz bir onceki adetim ayin 28 i idi bunlari ictikten sonra ayin 9 da tekrar adet oldum yani 12 gun sonra. Ve 3. Gun doktora gittim 5.5 mm yumurta ardi doktor sasirdi. Dedi bunu degerlendirlemiliyiz. 5 gun igne kullandim 14 mm oldu yumurtam. Iki gun daha kullandim 18 mm olmasi gerekti ama 15 mm de kalmis morelim bozuldu. Eve gelip aksam 1 bardak incir suyu ictim birgun dinlendim ertesi gun doktora gittim 23 mm olmus cok sevindik doktorumla birlikte catlatma ignemi oldum asilamam yapildi. Bu arada ben o kuru icmeden once iki ay kist tedavisi gordum bogurtlen kokunu ictigim anda yine kistim vardi 4 gunde o kistimi soktu kistim 3 cm di ve iki taneydi. Canim benim ayrica bunlari inararak yap inanc cok onemli inanirsan beyin olumlu uretiyorsagol canim cevabin icin. ben 6 ay klomen kullandim ovitrelle ile bir kere catladi 2. ay sonra igne olsam da catlamadi. yani malesef bendeki garanti degil. kasik agrisi akinti filan oluyor ama ultrasonda bakiyoruz catlamamis. klomen ve catlatma ignesiyle birlikte neyi ne kadar kullanirsam catlamasina yardimci olabilirim diye arastiriyorum iste. onumuzdeki ay asilama dusunuyoruz cunku. tarlusal kullanacagim iste yuksek ihtimal 2 ekimde adet olurum insaallah. adetliyken bayramda memlekette kur yapamam ama kuru incir yerim insaallah. catlatma ignesi ile havuc suyu na baslamayi dusunuyorum. ari sutu kullanmaya baslayacagim bu hafta insaallah. bu arada hacamat yaptirdim tekrar bayramdan sonra da yaptiracagim insaallah. benim durumum bu canim. senin de insaallah hayirli haberlerini aliriz yakinda canim..
- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
canim ben pko luyum normalde zaten adet olamam gelsede leke gibi olurum. simdi ben mecbur tarlusal kullanmam gerek. bununla birlikte bogurtlen koku kullansam olur mu. bi de o kadar sey ust uste geliyor ki vucudum yuklemeden patlamasin sonra :) ilaclar kurler filan yani bi zarari olmaz diye dusunuyorum ama yine de insan acaba diyorBak cnm vucudumuzda gorunmeyen mikroplar var eger beni dinlersen oncelikle 5 liraya bogurtlen köku al ve 5 litre suda kaynat sabah ac aksam tok karnina 1 bardak ic bunu bes gun yapman yeter. Bu vucuddaki iltabi oyle atiyor ki gozle gorulur derecede akinti cogaliyor. Ama ben incir kurunu de yaptim 4 gun kullandim hemen adet oldum. Yanlaz bir onceki adetim ayin 28 i idi bunlari ictikten sonra ayin 9 da tekrar adet oldum yani 12 gun sonra. Ve 3. Gun doktora gittim 5.5 mm yumurta ardi doktor sasirdi. Dedi bunu degerlendirlemiliyiz. 5 gun igne kullandim 14 mm oldu yumurtam. Iki gun daha kullandim 18 mm olmasi gerekti ama 15 mm de kalmis morelim bozuldu. Eve gelip aksam 1 bardak incir suyu ictim birgun dinlendim ertesi gun doktora gittim 23 mm olmus cok sevindik doktorumla birlikte catlatma ignemi oldum asilamam yapildi. Bu arada ben o kuru icmeden once iki ay kist tedavisi gordum bogurtlen kokunu ictigim anda yine kistim vardi 4 gunde o kistimi soktu kistim 3 cm di ve iki taneydi. Canim benim ayrica bunlari inararak yap inanc cok onemli inanirsan beyin olumlu uretiyor
Tamam cnm ilacla adet olduktan sonra bogurtlen kokunu icmeye basla ayni zamanda incir kurunu yap 12. Gun havuc kaynatip icmeye basla sadece havuc ve incir kurunu yapm ama bebegin olacagina inanarak yap esine de keci boynuzu pekmezi icir. Insallah bu ay sonucunu alirsincanim ben pko luyum normalde zaten adet olamam gelsede leke gibi olurum. simdi ben mecbur tarlusal kullanmam gerek. bununla birlikte bogurtlen koku kullansam olur mu. bi de o kadar sey ust uste geliyor ki vucudum yuklemeden patlamasin sonra :) ilaclar kurler filan yani bi zarari olmaz diye dusunuyorum ama yine de insan acaba diyor
Yok canim benim yumurtam catlamiyor kiste donuyo ben uc ay once adete iki uc gun kala iki yumurtam buyumus biz fark edemedik fark etseydik iigneyle catlatip ikize hamileydim suan ama catlamadigindan dolayi kist oldu kist olmus ben 54 gun adet olmadim. Hergun acabalarla gecti. Doktora gittim kist olusmus dedi dedim nasil olur ben adetin 15. Gunu geldim yumurta yok dediniz dedim adete yakin donemde olmus dedi iki tane oldugundan dolayi adetten kesmis beni duphaston kullandim adet oldum atin 28 ine doktora gittim hala kist duruyor dedi. Ben o kadaar cok dua ettim ki bizim burda ziyaret var annemde o koku getirdi ben hem koku heem incir suyunu icmeye basladim 4. Gun adet oldum korktum neden boyle oldu diye doktora gittim kistlerin patlamis dedi cok sevindim. Mucizeleere cok inanirim ben. Ondan sonra iste bir yumurtam varmis ve buyumus bile dedi o anda basladim ben melegimin gelecegini hissetmeyebir de normalde catlama sorunu var miydi yoksa zaten igneyle catliyor muydu yani kurun etkisini ogrenmek icin soruyorum
- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
anladim canim cok sagol cevabin icin. senin adina da cok sevindim rabbimnsifani vermistir insaallah. hayirli evlatlar versin hepimize. yalniz ben bayramda adetli olacagim icin orada bogurtlen yapamam burada yapip siseye koysam olur mu nerede ne kadar bekletilebilir bu su. ayrica bes litre kaynatacaksam ve bes gunde bitecekce gunde bir litre mi iciyosun bundan.Tamam cnm ilacla adet olduktan sonra bogurtlen kokunu icmeye basla ayni zamanda incir kurunu yap 12. Gun havuc kaynatip icmeye basla sadece havuc ve incir kurunu yapm ama bebegin olacagina inanarak yap esine de keci boynuzu pekmezi icir. Insallah bu ay sonucunu alirsin
Yok canim bes litre bitmiyor zaten 5 litre suda yarim saat kaynatiyorsun o biraz da buhar oluyo. Kaynatip siseye koyabilirsin bende artti ben siseye koyup buLuga attim fazlasini. Sonra icecegim bu bitkinin yararlari o kadar cok ki dusuk onluyo dogum yapanlara sut yapiyo saymakla bitmez. Bir hafta icsen 3.5 litre yapar zatenanladim canim cok sagol cevabin icin. senin adina da cok sevindim rabbimnsifani vermistir insaallah. hayirli evlatlar versin hepimize. yalniz ben bayramda adetli olacagim icin orada bogurtlen yapamam burada yapip siseye koysam olur mu nerede ne kadar bekletilebilir bu su. ayrica bes litre kaynatacaksam ve bes gunde bitecekce gunde bir litre mi iciyosun bundan.