Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilama agrisiz acisizmis kismetse persembe gunu yaptircam bende..ama asamalarini soyleyim sana..adetin 3 yada 4.gunu gidiosun muayene oluosun kist vs var mi diye bakilio tabi o gun ilaclarini yaninda goturuosun sana tarif edio nasil hangi dozda kullanacagni..sonra sana gun verio yine muayene oluosun ne kadr gelistigine bakilio bu sekilde yumurtalarin buyuyene kdr gidiosun kontrole..eger istenilen boyuta geldyse catlatma ignesini yap diolar sana..yaptiktan sonra da asilaman oluo zaten..seni yonlendiriolar..bugun ben gittim 22mm olmus gece catlatcm persembe de asilamam var bu kadarmis isteAşılama acılı ağrılı bir işlem mi aşamaları nelerdir bende yaptırmayı düşünüyorum da bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım yumurta sayısı önemli değil. Kalitesi önemli. O konuda için rahat olsun.Tesekkur ederim..kadin nerden yaparsan yap demisti bana..bi de ben rahim rahimliyim sol taraf yok bende..ama soldan olustu yumurtam..neden bi tane oldu ki acaba o kadar igneye ragmen..fostimon etkili bi ilac degil galiba..galiba asilamam tutmyck benim soldan gecis yok ki benim
Bende sola yapiyim o zaman ya..benim sol kapali ya soldan catliyck nasil oluck bilmiyorum yaCanım yumurta sayısı önemli değil. Kalitesi önemli. O konuda için rahat olsun.
Ama benim ilk aşılamam olduğunda sağ yumurtam çok geliştiği için iğnemi sağa yaptılar
Bence doktoruna sor. Eğer sol rahmin yoksa nasıl solda oluşmuş.Bende sola yapiyim o zaman ya..benim sol kapali ya soldan catliyck nasil oluck bilmiyorum ya
Yumurtaligim var ama rahmin sol tarafi gelismemis..sol kisim yok yani tup falan..ama yumurtalik normal yani..sagdaki gibi..Bence doktoruna sor. Eğer sol rahmin yoksa nasıl solda oluşmuş.
Dediğim gibi doktor hangi tarafındanki gelişmişse çatlatma iğnesini o tarafa yapmak daha dogru demiştiYumurtaligim var ama rahmin sol tarafi gelismemis..sol kisim yok yani tup falan..ama yumurtalik normal yani..sagdaki gibi..
Saol canim dedign gbi yapcam bendeDediğim gibi doktor hangi tarafındanki gelişmişse çatlatma iğnesini o tarafa yapmak daha dogru demişti
Reşat bozoklar çok iyi bir doktor. Seni mutlaka doğru yönlendirilmesi gerekir. Bende tahir özgüdere gidiyorum. Aşılama vs. işlemlerim için çınarlıya gidiyorum.merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı üye olmadan baktım ki herkes burda birbirine destek oluyor bende aranıza katılmak istedim bu gibi durumlarda insan yakınlarına bile anlatamıyor çünkü beni hasta sanmasınlar beni kısır sanmasınlar diye şahsen ben öyleyim de.
izmirde yaşıyorum.8 aydır evliyim ve evlendiğim günden beri hiç korunmadık.son 3 ay adetlerim çok aşırı gecikti 25-30 gün kadar.ben ilk geciktiği ay izmirde olanlar bilir egepol hastanesi şükran hnıma gittim alttan muayene edip bi sorun olmadığını söyledi söktürücü verdi daha ben ilacı almadan hasta oldum gerçi :) diğer ay yine özel başka bir hastaneye gittim ama her gittiğimde ultrason ve kan tahlili dışında birşey yapmadığı için orayı da bıraktım.geçen ay ise çınarlı kadın doğum hastanesinde reşat bozokların adını duydum ve oraya gittim o muayene ettikten sonra yumurtalarımın geliştiğini ancak çatlamadığını buda pko olduğunu gösterir dedi.klomen verdi bittiğinin ertesi günü çağırdı ve baktı ki yumurta yok bile.3 gün sonra tekrar çağırdı yumurtanın biri gelişmeden çatlamiş ama 2 tane daha gelişen var bugün ilişki oolsun mutlaka sonra da adetini bekleyelim dedi.21inde adet görmem lazım şu an beklemedeyim biraz uzun oldu kusura bakmayın ama inaanın içimde kaldıkça sıkıntı oluyor benim gibi olanlar yada durumumla ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir.etkili olucak mı acaba bu ilaç etkili olmazsa iğne vurucakmış ..
Psikolojik olarak rahat olman gereken bir dönem. İşlem sırasında hafif bir acı var ama çok büyük bir problem değilBiraz soğuk olması dışında gerçekten mükemmel biri bi kere %100 güven veriyor inşallah hamile kalana kadarda kaldıktan sonra da doktorum o olucak. peki aşılama süreci nasıl ağrılı sıkıntılı bir süreçmi
Canım erkek infertilitesi sayfasında ara onlar yardımcı olurlarMerhaba bayanlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat daha yeni üye olabildim.Fikirlerinize ihtiyacım var yardım olabilirseniz çok memnun olucam.Yaşım 27 Eşim 35 yaşında.3.5 yıllık evliyiz son 9 aya kadar çocuk istemediğimiz için eşimin kendisi korunuyordu.Fakat artık çocuk istiyoruz son 9 aydırda deniyoruz fakat olmuyor.Ben 3 4 defa doktora gittim başta adet düzensizliklerim vardı onun için hiç bir ilaç vermediler bekle daha erken olur dediler en son gittiğimde de hormon testi istediler zaten son aylarda adetim düzenede girmişti tahlillerimde temiz çıktı sadece tsh tiroid hormonun biraz yüksek çıkmıştı.Endokrin uzamanı ilaç verdi Euthyrox 2 aydır kullanıyorum ve tsh değerim normale döndü.Birde eşimin sperm sayısı 114.000.000 fakat hareketlilik %5 doktor eşinin hareketlilik oranı çok düşük bu şekilde gebelik olmaması çok normal ürolojiye yönlendirdi.ürolojide proxceed plus verdi en az 3 en fazla 6 ay kullanacaksın dedi.1.5 aydır kullanıyoruz ama hala gebelik yok.Bu ay keçi boynuzu kürünede başladım 1 haftadır bazen akşam sabah bazende sadece akşam içiyor.Hayırlısıyla güzel haberler alırım inş.Kafama takılan acaba rahim filmi çektirmelimiyim yoksa eşimin vitamini bitene kadar beklemelimiyimSizce ne yapmalıyım benim durumumda olan var mı?
CNm benimde 7. Gunum 4. Gunumde siddetli kasik agrim oldu simdilerdede hafif bel kasik agrisi var...Beyaz akintm cok varbende mayıs 2 sinde oldum ilk gün ağrılarım oldu 12.günümde çok şiddetli kasık ağrısı oldu ama normalmi olan varmı o kadar yazılanlarda hiç görmedim 13 günde herşey normal gibi yarın test yaptıracağım rabbim tüm isteyenlere versin