- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
Evet 2 tane normal yoldan gebeligim oldu 2 side canlanmadan sonlandi kurtaj oldum yapilan tahliller sonucu kan pihtilaşmasi oldugunu ogrendim.Dusuk falan mi yaptn cnm kan pihtilasmasini nasil ogrendn
doğru söyluyosun canım çaresizlikten ne yacapagımızı sasırıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyecek szö yok...İnsan ümitlenip her duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz. Her duyduğumuzu yapmamamız gerekir.
aşılama yaptırıp beline yakı yapıştırıp hamile kalan bir arkadaş bana da yapmamı söyledi. Ben cesaret edemediğimi söyledim. Oda bana belime sıcak su torbası koymamı söyledi. Amaç belinin sıcak tutulması dedi. Bende ümitkendim. Aşılama yapıldıkdan sonraki günlerde belime sıcak su torbası koydum. Adet günümden 1hafta önce adetim geldi. Şimdi acaba o mu sebep oldu diye düşünüyorum. Çünkü çook önceden adet olup ağrım olunca belimi sıcak tutardım ağrım geçer kanamam artardı. Bu aşılama döneminde aklıma gelmedi. Şimdi aklım çok karışık. Ve çok pişmanım
Bildiğim kadarıyla 18mm olması lazım. Benim 20yi geçmişti. Ama yinede tutmadıMerhaba benim bugun 12. Gunum yumurtam 13 ml carsamba tekrar gidicem asılama yapılabilmesi icin kac ml olması gerekiyor
Anladım canım tesekkurlerBildiğim kadarıyla 18mm olması lazım. Benim 20yi geçmişti. Ama yinede tutmadı
Hangi şehirdesinMerhaba hanımlar.. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım. Merkez arayışı içindeyim..
Şuandan kendini hamile görmüyorsun umarım. Bu sadece hayal kırıklığı yaratır.Bi fikri olan yok mu kizlar
Hangi şehirdesin
Ben hamilemiyim demedim ki zaten oyle bi ihtimalin hayalini bile kurmadim..ilaclardan kaynakli diye dusunuyorum ben..akintim sadece dikkatimi cekti onuda catlamistir galiba diyorum kendime..peki catladi diyelim yarin asilama yaparlar mi sizceŞuandan kendini hamile görmüyorsun umarım. Bu sadece hayal kırıklığı yaratır.
Elbette çatlatma iğnesi olmadan çatlayabilir. Yarınki kontrolünde belli olur.
O akıntıların sebebide kulkandığın ilaçlar.
Maalesef yardımcı olamıcam. Ben izmirdeyimistanbul
Çatladıktan sonra aşılama olması lazım. Ama bu durum farklı. Ne zaman çatladı P önemli. Adetin ne zaman başladı. İlaçlara ne zaman başladınBen hamilemiyim demedim ki zaten oyle bi ihtimalin hayalini bile kurmadim..ilaclardan kaynakli diye dusunuyorum ben..akintim sadece dikkatimi cekti onuda catlamistir galiba diyorum kendime..peki catladi diyelim yarin asilama yaparlar mi sizce
25 inde adetm basladi 28inde ignelere basladim..Çatladıktan sonra aşılama olması lazım. Ama bu durum farklı. Ne zaman çatladı P önemli. Adetin ne zaman başladı. İlaçlara ne zaman başladın
14 gün olmuş. Benim 13.günde iğneyle çatlatılmıştı. 15.gün aşılama olmuştu. Yani seninkiler kendiliğinden çatlamış olabilir. Doktor ne diyecek buraya yazar mısınız25 inde adetm basladi 28inde ignelere basladim..
Bugun gittim yumurtam 22mm olmus ve sagda hic olmamis yumurtam..bu gece catlama ignesi yapcam persembe de asilama yapiliyor..o akinti falan gelistigi icin oluomus doktor oyle soyledi14 gün olmuş. Benim 13.günde iğneyle çatlatılmıştı. 15.gün aşılama olmuştu. Yani seninkiler kendiliğinden çatlamış olabilir. Doktor ne diyecek buraya yazar mısınız
Eğer yumurtan solda ise iğneyi sola yap. Hayırlısıyla bakalım. Yumurtan iyi büyümüşBugun gittim yumurtam 22mm olmus ve sagda hic olmamis yumurtam..bu gece catlama ignesi yapcam persembe de asilama yapiliyor..o akinti falan gelistigi icin oluomus doktor oyle soyledi
Tesekkur ederim..kadin nerden yaparsan yap demisti bana..bi de ben rahim rahimliyim sol taraf yok bende..ama soldan olustu yumurtam..neden bi tane oldu ki acaba o kadar igneye ragmen..fostimon etkili bi ilac degil galiba..galiba asilamam tutmyck benim soldan gecis yok ki benimEğer yumurtan solda ise iğneyi sola yap. Hayırlısıyla bakalım. Yumurtan iyi büyümüş
Aşılama acılı ağrılı bir işlem mi aşamaları nelerdir bende yaptırmayı düşünüyorum da bilgilendirirseniz sevinirim.Benimde bugün oldu. Allahın izniyle tutar inşallah. Birbirimize haber verelim. Hayırlısıyla bakalım