aşılama yaptıranlar....

doğru söyluyosun canım çaresizlikten ne yacapagımızı sasırıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyecek szö yok...

Merhaba benim bugun 12. Gunum yumurtam 13 ml carsamba tekrar gidicem asılama yapılabilmesi icin kac ml olması gerekiyor

Merhaba hanımlar.. Aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım. Merkez arayışı içindeyim..

Mrb bende asilama yaptircam..fostimon ignelerimi kullaniyorum yarin kontrolum var ama 2 gundur beyaz yogun akintim oldu o gecti bir gun sonra yumurta aki gibi akintim oldu hemde 2 gundur..bugunde durmadn wc ye gidiyorum istahim fena artti..acaba catlatma ignesi olmadan yumurtam catlamis olabilir mi ki..cuma gunu 14 mm yumurtam..nolur bilenler bisey yazsin..

Bi fikri olan yok mu kizlar
Şuandan kendini hamile görmüyorsun umarım. Bu sadece hayal kırıklığı yaratır.
Elbette çatlatma iğnesi olmadan çatlayabilir. Yarınki kontrolünde belli olur.
O akıntıların sebebide kulkandığın ilaçlar.

Ben hamilemiyim demedim ki zaten oyle bi ihtimalin hayalini bile kurmadim..ilaclardan kaynakli diye dusunuyorum ben..akintim sadece dikkatimi cekti onuda catlamistir galiba diyorum kendime..peki catladi diyelim yarin asilama yaparlar mi sizce

Ben hamilemiyim demedim ki zaten oyle bi ihtimalin hayalini bile kurmadim..ilaclardan kaynakli diye dusunuyorum ben..akintim sadece dikkatimi cekti onuda catlamistir galiba diyorum kendime..peki catladi diyelim yarin asilama yaparlar mi sizce
Çatladıktan sonra aşılama olması lazım. Ama bu durum farklı. Ne zaman çatladı P önemli. Adetin ne zaman başladı. İlaçlara ne zaman başladın

25 inde adetm basladi 28inde ignelere basladim..
14 gün olmuş. Benim 13.günde iğneyle çatlatılmıştı. 15.gün aşılama olmuştu. Yani seninkiler kendiliğinden çatlamış olabilir. Doktor ne diyecek buraya yazar mısınız

14 gün olmuş. Benim 13.günde iğneyle çatlatılmıştı. 15.gün aşılama olmuştu. Yani seninkiler kendiliğinden çatlamış olabilir. Doktor ne diyecek buraya yazar mısınız
Bugun gittim yumurtam 22mm olmus ve sagda hic olmamis yumurtam..bu gece catlama ignesi yapcam persembe de asilama yapiliyor..o akinti falan gelistigi icin oluomus doktor oyle soyledi

Bugun gittim yumurtam 22mm olmus ve sagda hic olmamis yumurtam..bu gece catlama ignesi yapcam persembe de asilama yapiliyor..o akinti falan gelistigi icin oluomus doktor oyle soyledi
Eğer yumurtan solda ise iğneyi sola yap. Hayırlısıyla bakalım. Yumurtan iyi büyümüş

Eğer yumurtan solda ise iğneyi sola yap. Hayırlısıyla bakalım. Yumurtan iyi büyümüş
Tesekkur ederim..kadin nerden yaparsan yap demisti bana..bi de ben rahim rahimliyim sol taraf yok bende..ama soldan olustu yumurtam..neden bi tane oldu ki acaba o kadar igneye ragmen..fostimon etkili bi ilac degil galiba..galiba asilamam tutmyck benim soldan gecis yok ki benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…