Kızlar merhaba
Aşılama yaptıranlar var mı ?
çarşamba yaptırdım bende çok sabırsızım.
Doktor 14. Gün kan ver dedi ama siz ne kadar süre sonra öğrendiniz?
Kızlar merhaba
Kızlar merhaba
Kadının yumurtlama döneminde bazi yumurta geliştirici ilaçların yardımıyla gelişen yumurta hücresine, erkekten alınan spremin laboratuvar ortamında sağlıklı olanlar ayrıştırılip,kadının rahmi içerisine enjekte edilmesidir.sperm hücreleri rahim yolu ile tüplere ulasir ve döllenme olur.Tup bebek ile farkı rahim içinde döllenme olmasi.Tup bebekde kadindan yumurta erkekden sperm alınıp labaratuvar ortaminda birleştirilip döllenen yumurtayı rahime yerleştiriliyor.
Kızlar merhaba
Bende bu Ay asilama olacaktım fakat 6 dan fazla 17 mm ustu yumurtam geliştiğiiçin son verdik tedaviye doktor kendiliginden çatlar dedi inşallah çoğul gebelik olmaz dedi ayın 9 da çok agrım şancım oldu doktoruma gittim baktı 5 tanesi aynı catlamis dedi birliktelik önerdi şuan bende ayın 22 sını bekliyorum test icin 2 gün ara ara kasik batması oluyodu canım çok aciyodu hemen geçiyordu ama dünden oda yok sizlerin belirti felan varmi? Bu ara bu benim 2. Asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var şimdi 2. cocuk icin ugrasiyoruz.
Bende bu Ay asilama olacaktım fakat 6 dan fazla 17 mm ustu yumurtam geliştiğiiçin son verdik tedaviye doktor kendiliginden çatlar dedi inşallah çoğul gebelik olmaz dedi ayın 9 da çok agrım şancım oldu doktoruma gittim baktı 5 tanesi aynı catlamis dedi birliktelik önerdi şuan bende ayın 22 sını bekliyorum test icin 2 gün ara ara kasik batması oluyodu canım çok aciyodu hemen geçiyordu ama dünden oda yok sizlerin belirti felan varmi? Bu ara bu benim 2. Asilamam ilk asilamam tuttu 3 yaşında bi oğlum var şimdi 2. cocuk icin ugrasiyoruz.
Maşallah Allah bağışlasın Ben de ilk kez aşılama yaptıracağım o yüzden belirtileri hakkinda bi fikrim yok.Benim ablamda poliskistikoverdi 3uzleri var suan 12 yaşında.Asilama ile oldu onlarda
Maşallah Allah bağışlasın Ben de ilk kez aşılama yaptıracağım o yüzden belirtileri hakkinda bi fikrim yok.Benim ablamda poliskistikoverdi 3uzleri var suan 12 yaşında.Asilama ile oldu onlarda
Maşallah.Saglikli olsunlarda Rabbim rızkını veriyor.Rizkimiz kesilse zaten bu dünyaya veda ederiz.Yumurtlama dönemlerinde tek tarafli kasığımda batma ani bi kramp yaşıyorum birkac gün sürüyor