Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzeokan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
1
0
1
28
Kızlar merhaba. 22 mayısta ilk aşılama yaptırdım. Aşılamadan sonra yaklaşık 15 dk yattım tuvalege gidip idrarımı yaptım çok az bir kan geldi ve normal olduğu söylendi. Progestan kullanıyorum fitil olarak. Çok az kasık ağrılarım oldu. Bugün 5 günüm daha iyi hissediyorum göğüs uçlarında bir hassasiyet var. Progestan kan sonucu ne zaman çıkıyor. Sizce durum ne olur. Daha önce yaptıranlar yazabilir mi

Umarım pozitif sonuc alırsınız ben 3 defa denedim olmadi 12. Gunde kanda belli olur yaşadığınız hassasiyetler batmalar vs ilaçların etkisidir onlara takilmayin herkeste oluyor cunku

Merhaba umarım pozitif olur sonuç. Ben de iki sefer aşılama yaptırdım maalesef ikisi de tutmadı. Diğer yaşadıklarınız çok normal. İnşallah pozitifi görürsünüz sevgiler

Daha çok yeni göğüs hassasiyeti belirtisi için yani 5. Günde hicbir belirti vermez pozitif dahi olsa bile progestan bebeğinizin tutunmasını kolaylaştırır özelde yaptırırsanız kan tahlili 2 saatte çıkıyor ama tahlil için erken bir 10 gün daha beklerseniz netleşir

Umarım pozitif sonuc alırsınız ben 3 defa denedim olmadi 12. Gunde kanda belli olur yaşadığınız hassasiyetler batmalar vs ilaçların etkisidir onlara takilmayin herkeste oluyor cunku
Meraba aşılama bende yarın yaptıracam anestezi gerekiyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…