- 26 Temmuz 2018
- 39
- 29
- 28
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
H ne anlama geliyor?Hmm yaninda H Harfi falan varmiydi? Belkide sonradan yukselir çünkü bazi bayanlarin gunu gectiginde yuksek cikmis en dogru sonuc haftaya olacak sanırım
H, hight yuksek anlaminda yazması lazım, kimilerinin agrimis belirtiler hamile oldugunu gostermis kimileri de agrimis ama hastalanmis gercekten bende anlamadim, bugun idrardan baktim bende cok acik renkte cizgiyi gördüm ama catlatma ignesi etkisi olabilir umitlenmek istemiyorumH ne anlama geliyor?
Ayrıca halen ağrılarım geçmedi
belim özellikle sol taraf hiç geçmedi
yumurtalıklarımın ağrıdığını hissediyorum
bazen adet ağrılarına benzetiyorum
Rabbim sağlıcakla kucağına aşmayı nasip etsin inşallah canım benim aşılamada ikiz oluyomuymuşEvet ikizler oyle olcak sanirim
İnşallah mus mutlu haberini alırsın canımH, hight yuksek anlaminda yazması lazım, kimilerinin agrimis belirtiler hamile oldugunu gostermis kimileri de agrimis ama hastalanmis gercekten bende anlamadim, bugun idrardan baktim bende cok acik renkte cizgiyi gördüm ama catlatma ignesi etkisi olabilir umitlenmek istemiyorum
2 yumurtan varsa olma ihtimali yuksek neden olmasın benim oyleydi ikisi de tutmuşRabbim sağlıcakla kucağına aşmayı nasip etsin inşallah canım benim aşılamada ikiz oluyomuymuş
Farklı hastanelerde mi yaptırmıştın normalde 2 deger de negatif ama hastane farkından boyle çıkmış olabilir bilemiyorum tabiiKızlar aşılamanın 11.gunundeyim ilk günden beri ağrılarım bitmadi
3 gün önce ki kan testim 0.987 cıktı bugün verdim 2 cıktı ayrıca kahverengi leke geldi ne anlamaliyimm
Cnm yumurta toplama islemi zor mu?2 defa yaptırdım birinci tutmadı ikinci kimyasal gebelik oldu,
Ben aşılamanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum şuan tüp bebek tedavisi görüyorum,
Hiç bir zorluğu yok tabi anesteziyle oldu hisssetmedim ama sonrasında çok şükür bi sıkıntı ağrı sızı olmadı , sadece iğne ve ilaçlar takip süreci var o da 3 haftanı alan bir şey onun dışında aşılamadan farkı yok , maddi olarak iyiysen en doğrusu bu .Cnm yumurta toplama islemi zor mu?
Asilama yaptırirken görüyorum bazen yumurta toplamadan çıkanları baygin ayilamamis zor yuruyo gibi ondan korktum acikcasi neyse simdilik 1 hakkimiz daha var asilama icin umarim bebesin tutunur cnmHiç bir zorluğu yok tabi anesteziyle oldu hisssetmedim ama sonrasında çok şükür bi sıkıntı ağrı sızı olmadı , sadece iğne ve ilaçlar takip süreci var o da 3 haftanı alan bir şey onun dışında aşılamadan farkı yok , maddi olarak iyiysen en doğrusu bu .
Gebelik olması için 10 dan yukarı olmalı diye biliyorum beta HCGAşilama yaptirdim dun 15 ci gunuydu beta hcg yaptim 0.845 cikti gevelik varmidir
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz mikroçipli aşılama için?Adet oldum zaten şimdi tekrar mikrocipli asilama icin ignelere başladim yarin tekrar gidicem bakalım artik
Merhaba görür müsünüz bilmiyorum ama bende ağrım var sizin aşılamanız tuttu mu ağrınız neden oluyormuşKızlar merhaba, ben de çarşamba oldum aşılamaı. Sizde işlem sırasında ve sonrasında ağrı oldu mu?
Merhaba, maalesef benimki negatif oldu. Sanırım bu ağrı içeriye verilen basınçtan dolayı oluyor. Benimki iki gün içinde geçmişti. Umarım sizinki güzel sonuçlanırMerhaba görür müsünüz bilmiyorum ama bende ağrım var sizin aşılamanız tuttu mu ağrınız neden oluyormuş
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsinMerhaba, maalesef benimki negatif oldu. Sanırım bu ağrı içeriye verilen basınçtan dolayı oluyor. Benimki iki gün içinde geçmişti. Umarım sizinki güzel sonuçlanır
:) valla iyi yapmışsin :))
Selam kızlar şimdi yazışmaları okudumda duygulandm. 8+4hamileyim kızlarA101 e bebek kapı süsü
Gözünüz aydın allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebekmi yaptırdın konuyu tam okuyamadım ondan soruyorumSelam kızlar şimdi yazışmaları okudumda duygulandm. 8+4hamileyim kızlar