Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar malesef ben bugun kan tahlili yaptim 2.00 cıktı yani gebelik yok insaallah sizinki tutmuştur hakkimizda hayırlısı olsun hepimizin

Bende birkez denedim 4 yumos vardı yine tutmadı. Doktor kalitesis demişti. Şuan tüp bebek tedawisi goruyom rabbim kimseyi umutsuz birakmasin
Benim 2.ci aşılamam bu oda tutmadi benimde tüp bebek olucak diger regly gunum gelince 2.ci gunu gidicem tüp bebek sureci nasil bilmiyorum benimde sorunum yok diyorlar ben bide asilama yaptirmadan once düşüğüm oldu kendi kendine tuttu ama gelismedi kürtaj oldum sonra hic olmadi sebebinide bulamıyorlar esimdede bende de sorun yok amin işte bi umut diyoruz gidiyoruz

Bir vakittenn sonra baktın olmuyor bnce en iyisi tüp bebek. Şansın da çok oluyor uzun bir süreç oluyor tabi mesaja ben on gündür hergun iğne vuruluyorum. Menogon iğne okdar agieii yürümekte zorluk çekiyorum topalliyarak yürüyorum bütün herşey bebeis için tutar inşallah

Insaallah hakkimizda hayirlisi olur hepimiz icin umudum var hala benim onemli olan da bu bence

Arkadaşlar aşılamamın bugün 13.günü aşılama gününden hesaplarsak bir gün sonradanmı sayılıyor bilmiyorum adetime 3 gün kaldı iki üç gündür yoğun adet sancım var birde bi haftadır başım bi tuhaf yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çok sersemim aşılaması tutup böyle adet sancıları çeken varmı

Merhaba ... 9 Temmuz Salı günü ilk aşılamamı oldum. Sizlerde belirti var mı?? Benim bazen sinek ısırmış gibi gibi sızı oluyor iki tarafımda da. İlk 2 gün epey hissetmiştim iki tarafıda.. şimdi sakinledi

Kızlar slm
Bende Zeynep kamilde Aşılama Yaptırdım tutmadı İkinci si için ne zaman gitmem gerek Bide normal de adetim koyu Geliyor du bu sefer çok acık renk oldu 3 gün sürerdi 4 gün oldu Kanlı akıntı ve Agrı var hala

Bende yeni yaptirdim ve hicbir sey hissetmiyorum tutmadi diye uzuluyorum,yaziniz umut verdi umarim sizin gibi hamile kalirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…