-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Sizinde oldu muBenim aşılamadan 4 gün sonra başlayan ve 1 hafta süren gece yatarken kasığımda pıt pıt atma oldu başka da belirtim yoktu.5 senelik evliyim polikistik overim vardı eşimde de ileri hareketli %1 Di. Ama Rabbim ol diyince oluyor.
Allah saglikli evlatlar versin hayirlisi olsun sevindim adina birsey sorucam 2.ci asilamami yaptirdim bugun 11.ci günüm ama kahverengi leke geldi normal miBenim ilk aşılama tuttu çok şükür şu an 11 haftalığız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
İlk 5 gün femara kullandım 6.gün gonal f ile devam ettim toplamda 14.gün çatlatma iğnesi yaptılar 2 gün sonra sabah 11 de aşılama oldum. Bende aşılama sonrası hiç kanama yada kahverengi lekelenme olmadıAllah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin hangi ilaçları kullandın çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılama birde benim aşılamadan hemen sonra sancım oldu sağ kasığım da ve orta bölgede ve kanamam oldu leke şeklinde
Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin kahverengi lekelenmem hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu hatta düşürüyormuyum ya da kimyasal mı acaba diye korkarak gittim ama yerleşme kanaması imişAllah saglikli evlatlar versin hayirlisi olsun sevindim adina birsey sorucam 2.ci asilamami yaptirdim bugun 11.ci günüm ama kahverengi leke geldi normal mi
Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin kahverengi lekelenmem hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu hatta düşürüyormuyum ya da kimyasal mı acaba diye korkarak gittim ama yerleşme kanaması imiş
simdi de biraz pecete ile sildim biraz kan geldiAllah razı olsun Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin kahverengi lekelenmem hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu hatta düşürüyormuyum ya da kimyasal mı acaba diye korkarak gittim ama yerleşme kanaması imiş
Adet oldunmuBen 24 haziranda yaptırdım sonuc bekliyorum ama normal adet günümde 3 temmuz sen ne zaman yaptırdın
Canim dun adet gunumdu olmadim bugunde kahverengi lekeler geliyor az miktarda da kan geldi sen ne durumdasınAdet oldunmu
Ben bugün kan verdim sonuç buCanim dun adet gunumdu olmadim bugunde kahverengi lekeler geliyor az miktarda da kan geldi sen ne durumdasın
Kaç gün geçtiBen bugün kan verdim sonuç buEki Görüntüle 2285717
Geçmedi daha 6 gün varKaç gün geçti
Merhaba canim bende 2.yaptım bugün 10.günüm dün test yaptım minimum çıktı sen yaptınmı hiçAllah saglikli evlatlar versin hayirlisi olsun sevindim adina birsey sorucam 2.ci asilamami yaptirdim bugun 11.ci günüm ama kahverengi leke geldi normal mi
Ben pzt test yapicam15 gun ozaman oluyor ama tutmadi hasta oldum normal regly oluyorum benim asilamami regly olmama tam 1 hafta kala yaptılar zaten olmayacağını biliyordumMerhaba canim bende 2.yaptım bugün 10.günüm dün test yaptım minimum çıktı sen yaptınmı hiç
Hayy Allah ne diyimki Allah sabır versin tatlımBen pzt test yapicam15 gun ozaman oluyor ama tutmadi hasta oldum normal regly oluyorum benim asilamami regly olmama tam 1 hafta kala yaptılar zaten olmayacağını biliyordum
Hiç bir fikrim yok inanki bu konudaOlursam ben de regl asilamaya tekrar gidecgm pztsi kizlar heyet raporu baska hastanede gecer mi tekrar mi heyete grmek gerekir ☹
İnşallah hayırlı haberler alırsınYarın aşılamam var bana dua eder misiniz