- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Aman bosverelim canim hakkimizda hayırlısı olsun oyuzden ben stresten uzan olan doğal ortamda doğal yaşam olan bi yerlere kaçıyorumCanım kasık ağrısı hamilelik belirtisi de oluyormuş ama. İlaçlarında etkisi diyorlar. O yüzden kendini dinleme bosver. Ben çatlatma iğnesi ilk yaptırdigim zaman kasik ağrım oluyordu. Diyordum ki kesin hamileyim ben ya. Ama üzülmüştm sonrasinda yine. O yüzden bu ay kendimde belirti aramamaya karwr verdim bekliyorum sadece
Aman bosverelim canim hakkimizda hayırlısı olsun oyuzden ben stresten uzan olan doğal ortamda doğal yaşam olan bi yerlere kaçıyorum seninde imkanin varsa git derim biraz rahatlarsin
Normal canım bende de olduArkadaşlar ben 11 de aşılama mı oldum doktor güzel geçti demiş eşime biraz kasık ağrım var normal mi batma gibi
Kanama normal mi kanamam da olduNormal canım bende de oldu
Sağda iki tane yumurtam vardı biri 21 diğeri 17 mm demişti doktor çatlatma iğnesini vurdurduğum gün şimdi sağ kasığım ağrıyorNormal canım bende de oldu
Evet onu da yazcaktim unutmuşum. Kanamada normal benimde oldu çok az aşılama olduğu gün geçti ama devam etmedi. Aletten olduğu söyleniyorKanama normal mi kanamam da oldu
Sorunun neydi senin. Benim de sağda sadece bir yumurtam vardı 18 mmSağda iki tane yumurtam vardı biri 21 diğeri 17 mm demişti doktor çatlatma iğnesini vurdurduğum gün şimdi sağ kasığım ağrıyor
bi. Sorun yok inferliteSorunun neydi senin. Benim de sağda sadece bir yumurtam vardı 18 mm
Allah kabul etsin. Allah razı olsunKızlar ziyaretlere geldim kimin ne dileği varsa allah kabul etsim hepinize dua ettim allah kabul eder ınsaallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.Benim ilk aşılama tuttu çok şükür şu an 11 haftalığız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah hepimize nasip etsin aşılama gününden itibaren belirtileriniz yaşadıklarınızı anlatırmısınızBenim ilk aşılama tuttu çok şükür şu an 11 haftalığız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin hangi ilaçları kullandın çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılama birde benim aşılamadan hemen sonra sancım oldu sağ kasığım da ve orta bölgede ve kanamam oldu leke şeklindeBirde aşılamanın 10.günü ağzımda metal tadı oluştu.