- 14 Haziran 2013
- 989
- 968
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
BennHerkese merhaba,
Aşılama yöntemiyle ilk seferde hamile kalan var mı?
bende özelde bir doktora gidiyorum muayene ücreti 125 tl aşılama 1.500 dedi hastaneden hastaneye değişiyor demekkibaya maliyetli olmuş nerde yaptırdınız
süreç nasıl geçti acaba bilgi verebilirmisiniz
Ankara Medicana hastanesibaya maliyetli olmuş nerde yaptırdınız
Benn
[/QUOTE
Sorununuz neydi peki neden aşılamaya başvurunuz ne kadar süredir bebek sahibi olamadiniz ve kaç yaşındaydınz cok soru sordum kusura bakmayın
[/QUOTE]Sorununuz neydi peki neden aşılamaya başvurunuz ne kadar süredir bebek sahibi olamadiniz ve kaç yaşındaydınz cok soru sordum kusura bakmayın QUOTE="belgeseller, post: 60313132, member: 484176"]
Benn
hayırlı olsun :)Gunlerden cumaydi haftasonu dinlendim rutin ise gittim normal hayatima devam ettim.aksamlari kabak cekirdegi yedim ve sonuc pozitif evelallaah
Ne zaman yaptirdin sonuc nedir bende yarın 2.ci asilamami yatiricamMerhaba ben varim canim 2. Asilamami yaptirdim
Benim de aynı gün canımBen 24 haziranda yaptırdım sonuc bekliyorum ama normal adet günümde 3 temmuz sen ne zaman yaptırdın
Farketmez canım ben iki defa çatlatma igensi yaptrdim birini koldan yaptılar diğerini de ben kendim bacağımdan yaptımArkadaşlar bu akşam çatlatma iğnesi oldum hemşire koldan vurdu farketmez dedi aşı yapar gibi göbekten dahamı etkili sıkıntı olurmu kendime dert edindim ya
Çok teşekkürler inşallah tutar bende yarın 11 de aşılama yaptırcam labarotuvara sorduk spermlerde çipli yöntem kullanıyormuşlarFarketmez canım ben iki defa çatlatma igensi yaptrdim birini koldan yaptılar diğerini de ben kendim bacağımdan yaptım
Son durumun nasil merak ettimBenim de aynı gün canım ☺
Hayırlı olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin birsey sorucam asilaman olduktan sonraki sureci anlatabilirmisinGunlerden cumaydi haftasonu dinlendim rutin ise gittim normal hayatima devam ettim.aksamlari kabak cekirdegi yedim ve sonuc pozitif evelallaah
Normalim canım hamilemiyim değil miyim hicbi fikrim yok şuan belirtilse aramıyorum akışına bıraktım kafama takmıyorum ve kendime uğraşlar buluyorum yoksa stres yapıyosunSon durumun nasil merak ettim
Aynen canım stres yapıyor insan ama düşünmemeye çalışıyorum oda olmuyor izin aldım biraz istanbuldan uzaklasmak icin belki iyi gelir diye allah yardimiz olsun bendeki belirti cok yiyorum bide kasiklarim batıyor duzgun oturamıyorumNormalim canım hamilemiyim değil miyim hicbi fikrim yok şuan belirtilse aramıyorum akışına bıraktım kafama takmıyorum ve kendime uğraşlar buluyorum yoksa stres yapıyosun