Aşılama Aşılama yaptıranlar!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sorununuz neydi peki neden aşılamaya başvurunuz ne kadar süredir bebek sahibi olamadiniz ve kaç yaşındaydınz cok soru sordum kusura bakmayın QUOTE="belgeseller, post: 60313132, member: 484176"]
Benn
[/QUOTE]

Sorununuz neydi peki neden aşılamaya başvurunuz ne kadar süredir bebek sahibi olamadiniz ve kaç yaşındaydınz cok soru sordum kusura bakmayın QUOTE="belgeseller, post: 60313132, member: 484176"]
Benn
[/QUOTE]
önemli değil canım doktorlara gore bende de esimde de herhangi bir problem yok 4 defa çatlatma iğnesi sonrası doktor aşılamaya geçmek istedi yaklaşık bir yildir çocuk istiyoruz ki zaten bir yıldır evliyiz 25 yaşındayım yapıp yamama arasında kararsizim zaten ama o süreçte soğan kuru incir havuç kuru falanda denedim

Arkadaşlar bu akşam çatlatma iğnesi oldum hemşire koldan vurdu farketmez dedi aşı yapar gibi göbekten dahamı etkili sıkıntı olurmu kendime dert edindim ya

Normalim canım hamilemiyim değil miyim hicbi fikrim yok şuan belirtilse aramıyorum akışına bıraktım kafama takmıyorum ve kendime uğraşlar buluyorum yoksa stres yapıyosun
Aynen canım stres yapıyor insan ama düşünmemeye çalışıyorum oda olmuyor izin aldım biraz istanbuldan uzaklasmak icin belki iyi gelir diye allah yardimiz olsun bendeki belirti cok yiyorum bide kasiklarim batıyor duzgun oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…