-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Insallah guzel sonuclar alirsin canımBende gonal f kullandım Çarşamba çatlatma iğnesi yapılacak cuma aşılama yapılacak inşallah
İnşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canmInsallah guzel sonuclar alirsin canım
Pcos hastasıyım o yüzden tedavi oldumSorunun neydi canım anlatır mısın biraz
Bende cuma günü aşılama yaptıracağım canım. Sorunun neydi? Bana yumurta büyütme iğnesi verdi doktor onu kullandm bugün çatlatma iğnesi yapılacak cuma günü de aşılama inşallahÖncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden bu yana korunmadik ve çocuk istiyoruz 4 defa çatlama iğnesi yaptık maalesef hiçbiri basarili olmadi elazığ medicalde doktorum aşılamaya gecelim dedi yaptırıp basari elde eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi teşekkürler
İlk aşılamamda hamile kadım canım inşallah seninde olumlu sonuçlanırÖncelikle herkese merhaba yaklaşık 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden bu yana korunmadik ve çocuk istiyoruz 4 defa çatlama iğnesi yaptık maalesef hiçbiri basarili olmadi elazığ medicalde doktorum aşılamaya gecelim dedi yaptırıp basari elde eden arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi teşekkürler
Önce dr aşılama için uygun olup olmadığına bakar direkt aşılama yapmaz adetin 2 veya 3 günü başlanırMerhabalar aşılama için adetin kaçıncı günü ilaç kullanımına başladınız acaba? Ben de aşılama düşünüyorum kaçıncı gün gitmeliyim?
Bende az önce aşılama yaptırdım hayırlısı olsun bende ilk denemede hamile kalırım inşallah senin sorunun neydi canımİlk aşılamamda hamile kadım canım inşallah seninde olumlu sonuçlanır
Pcos hastayım ben hayırla sonuçlansın inşallahBende az önce aşılama yaptırdım hayırlısı olsun bende ilk denemede hamile kalırım inşallah senin sorunun neydi canım
ya açıkçası yapıp yamama arasında kararsizim iki farklı şehir de 2 doktorum var bulunduğum yerdeki doktorum aşılama için erken diyor onun tedavisiyle 5.catlatma ignemi kullanmış olcam bu arada hsg cektirdim temiz çıktı esimin sonuçları normalin üstündeİlk aşılamamda hamile kadım canım inşallah seninde olumlu sonuçlanır
ben 4 defa catlatma iğnesi yaptım 5.olcak bu hsg temiz çıktı sanırım bugün yaptınız aşılamayı nasıl geçtiBende cuma günü aşılama yaptıracağım canım. Sorunun neydi? Bana yumurta büyütme iğnesi verdi doktor onu kullandm bugün çatlatma iğnesi yapılacak cuma günü de aşılama inşallah
Güzel geçti hafif kasik ağrısı oldu onun dışında yolundaydı herşey. Sonucu bekliyoruz artıkben 4 defa catlatma iğnesi yaptım 5.olcak bu hsg temiz çıktı sanırım bugün yaptınız aşılamayı nasıl geçti
inşallah en kısa surede bebeğine kavuşursun canım adetim yeni bitti inşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamile oluruzGüzel geçti hafif kasik ağrısı oldu onun dışında yolundaydı herşey. Sonucu bekliyoruz artık
Bu arada ne kadara mal oldu size aşılamaGüzel geçti hafif kasik ağrısı oldu onun dışında yolundaydı herşey. Sonucu bekliyoruz artık
İnşallah canım beniminşallah en kısa surede bebeğine kavuşursun canım adetim yeni bitti inşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamile oluruz
Valla 2500 direk aşılama yapılacağı gün ödedik ama öncesinde çatlatma iğnesi vitaminler yumurta büyütme iğnesi ve kan testleri yaptı sürekli hormonları kontrol etmek için. Toplamda rahat 4.500 ü buldu. Özel bı hastanede yaptırdım bu arada ben. Sadece muayene 275 ₺ zaten.Bu arada ne kadara mal oldu size aşılama
baya maliyetli olmuş nerde yaptırdınızValla 2500 direk aşılama yapılacağı gün ödedik ama öncesinde çatlatma iğnesi vitaminler yumurta büyütme iğnesi ve kan testleri yaptı sürekli hormonları kontrol etmek için. Toplamda rahat 4.500 ü buldu. Özel bı hastanede yaptırdım bu arada ben. Sadece muayene 275 ₺ zaten.