- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
-
- Konu Sahibi Gorunmezpembeat
Ben de 380 e aldim daha da uyguna alablrdm ama bilemedmSen çok pahalıya almışsın ben 380 tl ye aldım bi de rapor çıktı fiyatın geri kalanını iade ettiler
Maşallah sağlıkla kucağınıza alınBenim ilk aşılamam tuttu şuan 10 haftalık hamileyim darısı isteyenlerin başına
Arkadaş 600 e verebilirim diyince şaşırdım çok pahalı 2 tane parası nerdeyse rapor cıkmadı mı sizeBen de 380 e aldim daha da uyguna alablrdm ama bilemedm
Benim 2. Cocuk oldugu icin cikmadi raporArkadaş 600 e verebilirim diyince şaşırdım çok pahalı 2 tane parası nerdeyse rapor cıkmadı mı size
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benimde aynı senin gibi durumum ben aşılama oldum bekliyorum 7 gün sonra belli olacak inşallah. Yeni bir süreç hem heyacanlı hem korkulu alışıyosun Rabbim beterinden saklasın. Herşey çok güzel olacakKızlar nasılsınız hepimiz için hayırlısi olsun.. lütfen hep pozitif odaklı olalım morel bozmayalim Allah büyük
mayıs 14 te adetin ikinci gününe denk geliyor doktor randevum var asilama yolculuğuna başlıyorum hayırlısıyla bu yüzden heyecanlıyım
Eşimin sperm ler güzel dedı ama bende adetim şuan düzenli olmasına rağmen hafif yumurta tembelliği var bu yüzden endişeleniyorum açıkçası ..
ilaçlar la başlarız ilkinde dedi
varmi benim gibi olan veya mayıs ta asilama olucak olan
raporlumu 380 gonalfArkadaş 600 e verebilirim diyince şaşırdım çok pahalı 2 tane parası nerdeyse rapor cıkmadı mı size
bnmde yarn aşılama. inş gzl,haberler alalımKizlar benimde yarin ikinci asilamam yapilcak insallah rabbim isteyen herkese nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim
Amin insallah canim ilk asilaman mibnmde yarn aşılama. inş gzl,haberler alalım
evt cnm ilk aşılama senin ilk miAmin insallah canim ilk asilaman mi
Valla elimde rapor var benim ama 2. Cocuk oldugu icin sgk karsilamiyor ilaci ona ragmen 380 e aldim.ben raporum gecerli olmuyor dogal.olarakraporlumu 380 gonalf
Hayir benim ikinci asilamam dun gece 23.30 gibi catlatma ignesi oldum yarin sabah saat 11.30 gibi yapilcak asilama senin saat kacta yapilcak asilama canimevt cnm ilk aşılama senin ilk mi
Yok raporsuzraporlumu 380 gonalf
bende 638 tl ye aldm karaborsa herhaldeValla elimde rapor var benim ama 2. Cocuk oldugu icin sgk karsilamiyor ilaci ona ragmen 380 e aldim.ben raporum gecerli olmuyor dogal.olarak
8.30 da merkezde ol dedi cnm. bakalm artk ne zaman denk gelirseHayir benim ikinci asilamam dun gece 23.30 gibi catlatma ignesi oldum yarin sabah saat 11.30 gibi yapilcak asilama senin saat kacta yapilcak asilama canim
nerden aldn çok iyi almşsnYok raporsuz
Benim de çatlatma iğnemin 11. Günü aşılamanın da 9. Günü ama adetimi beklicem zaten umudum da yok boşuna gitmeyi düşünmüyorum ama 2 gün sonraya çatlatma ignesinin etkisi artik gecer sanirim varsa çıkarKizlar catlatma ignesinin 9. Gunu kan testini 2 gun sonra mi vereyim
nerden aldn çok iyi almşsn
Ben Ankara da yaşıyorum burda bi eczaneden aldım hatta daha sonrasında rapor çıktı gittim receteyle fiyat farkını iade ettilernerden aldn çok iyi almşsn