Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım ben de üçüncü gün gittim.yumurtana bakacak.sonra hemen iğne veriyo vurmaya başlıyosun.yanılmıyorsam 6 ya da 7 gün iğne vurdum kendime.arada da kontrle çağrıyo.yumurta n ne kadar büyüdü diye.20 mm civarı olunca sana bi çatlatma iğnesi veriyo .dediği saatte iğneyi vuruyorsun.iğne üzeerinden 36 saat geçince eşin spermi veriyo sperm ayıklanıp hemen sana transfer ediliyo.10 dk civar sürüyo.doktıra göre değişir ama çok ii geçti benimki.12 gün sonra kan testinde gebelik olup olmadığı çıkıyor.ve sonuç ben ilk aşılama ile hamileyim:)rabbim sanada nasip etsin inş.duam herkese.Arkadaşlar merhaba,
Gecen ay hsg cektirdim dr adeti bekle ikinci gunu gel dedi bugün adet oldum yarın dr a gidicem ve aşılama sürecibe başlayacagım insaAllah.. Nasıl oluyor bu sürec neden 2. Gunu cagirdi ne yapacak simdi bana.. Asılaması tutanlar neler yaptınız?
Ayy ne guzel masallah yaaaa evet bana hemen igneye basliyoruz dedi bugun ilk ignemi vurdum bismillah.. Birde birsey dicem ben catlatma ignesi yerine yanlislikla ignelerimi dolaba koymusum 2 saat catlatma ignem disarda kaldi simdi dolaba koydum birsey olmamistir igneme dimeeeearkadaşım ben de üçüncü gün gittim.yumurtana bakacak.sonra hemen iğne veriyo vurmaya başlıyosun.yanılmıyorsam 6 ya da 7 gün iğne vurdum kendime.arada da kontrle çağrıyo.yumurta n ne kadar büyüdü diye.20 mm civarı olunca sana bi çatlatma iğnesi veriyo .dediği saatte iğneyi vuruyorsun.iğne üzeerinden 36 saat geçince eşin spermi veriyo sperm ayıklanıp hemen sana transfer ediliyo.10 dk civar sürüyo.doktıra göre değişir ama çok ii geçti benimki.12 gün sonra kan testinde gebelik olup olmadığı çıkıyor.ve sonuç ben ilk aşılama ile hamileyim:)rabbim sanada nasip etsin inş.duam herkese.
İnsaAllah xanim bende basladim bugun hakkimizda hayirlisi :) sen nerde yaptiriyorsun istanbuldamisincanım bende senin gibi adetin 2.günü gittim arkadaşların dediği gibi yumurtalıklarıma baktı klomen hapı verdi 10 gün kulandım 5 güne bir gittim kontrole bugünde dr daydım 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi yarın akşam yapacağım iğnemi .36 saat sonra yani pazarteside aşılama hayırlısıyla, inşallah bu ay tutunur meleklerimiz
Allah razi olsun Rabbim cumlemizin gonlune gore versin insaAllahYumurtlamaniz olmuyorsa klomen veriyor. Birde catlatma ignesi verip asilama islemiini yapiyor. Diye biliyrum hamile kalanda vr kalmaynda allahn takdiri.
2ci gunu cagirmasinin sebebide herhangi bir kist falan varmi diye olabilir. Umarim hakknizda hayirlisi olur
canım bende gonal le hamile kaldım çatlatma iğnesi de ovitrelle diKızlar dr bana gonal igne verdi bugun vurulmaya basladim carsamba kontrole cagirdi ayyy cok heyecanliyim bakalim neler olacak
sanmıyorum cnm hemen olmazAyy ne guzel masallah yaaaa evet bana hemen igneye basliyoruz dedi bugun ilk ignemi vurdum bismillah.. Birde birsey dicem ben catlatma ignesi yerine yanlislikla ignelerimi dolaba koymusum 2 saat catlatma ignem disarda kaldi simdi dolaba koydum birsey olmamistir igneme dimeeee
Benimde oyle size neden asılama dedi ? Birde ovitrellem 2 saat disarda kaldi dolaba yanlis ilaci koymusum sonra fark ettim birsey olmaz dim :)canım bende gonal le hamile kaldım çatlatma iğnesi de ovitrelle di
Adet bitsin kuranimin 14. Cuzundeyim hatim etcem insaAllah yer gok dua ustunebol dua et ben aşılamayı yaparken de o sırada hep okudum:)
sebepsiz bizim olmama nedeni 32 yaşındayım.2 yıldır korunmuyorduk .her şey normal büyük ihtimal aşılama tutar dedi ve çok şükür:)sonucunuzu yazın kızlarBenimde oyle size neden asılama dedi ? Birde ovitrellem 2 saat disarda kaldi dolaba yanlis ilaci koymusum sonra fark ettim birsey olmaz dim :)
Canım birsey dicem gobekten vurulacak igneyide mi dolapta saklayacagim. Ben pco yum 27 yasindayim esimin sperm kalitesi morfolojisi bozuk oda ilac kullaniyor o yuzden asilama dedisebepsiz bizim olmama nedeni 32 yaşındayım.2 yıldır korunmuyorduk .her şey normal büyük ihtimal aşılama tutar dedi ve çok şükür:)sonucunuzu yazın kızlar
canım evet zaten onlar 7 gün falan kullanılacak ya kesinlikle buzdolabı hatta sebzelik gözünde sakla.eşin için de keçiboynuzu kürü ya da pekmezi.doktor dedi bunu da.hareketlilik artıyo.e vitamini de alsın.Canım birsey dicem gobekten vurulacak igneyide mi dolapta saklayacagim. Ben pco yum 27 yasindayim esimin sperm kalitesi morfolojisi bozuk oda ilac kullaniyor o yuzden asilama dedi
Esime de certixle krlimon verdi evet hergun keciboynuzu verim ben canim yaaa insaAllah bende hayirlisiyla hamis kalirim muhakkak haberlicem seni :)canım evet zaten onlar 7 gün falan kullanılacak ya kesinlikle buzdolabı hatta sebzelik gözünde sakla.eşin için de keçiboynuzu kürü ya da pekmezi.doktor dedi bunu da.hareketlilik artıyo.e vitamini de alsın.