• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asılama yaptıranlar veya yaptırmak uzete olanlar yardımmm

briec29

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
99
0
16
Fransa
Slm kizlar 21 martta ilk randevum var asilama icin asilama yaptiraniniz varmi ilk randevuda neler oluyo bana yardimci olun lutfen birazcik korkuyorum galiba :(

öncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah.bende ilk bebeğime aşılamayla hamile kaldım korkulacak birşey yok bence sadece ilk defa olacaksa ilkinde tutma oranı biraz düşük onu söyleyeyim bizim ikinci aşılamada oldu.inşallah olur kafanıza fazla takmamaya çalışın ve stres yapmayın kolay bir tedavi sizde bizim gibi inşallah hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

öncelikle Allah gönlünüze göre versin inşallah.bende ilk bebeğime aşılamayla hamile kaldım korkulacak birşey yok bence sadece ilk defa olacaksa ilkinde tutma oranı biraz düşük onu söyleyeyim bizim ikinci aşılamada oldu.inşallah olur kafanıza fazla takmamaya çalışın ve stres yapmayın kolay bir tedavi sizde bizim gibi inşallah hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

Coook ama cok tesekkurederim cvp yazdigin icin amin insallah gun gectikce heycanim artmaya basladi hayirlisi rabbimden

Coook ama cok tesekkurederim cvp yazdigin icin amin insallah gun gectikce heycanim artmaya basladi hayirlisi rabbimden peki bisey sorcam ikiz bebek olma ihtimali ne kadar yani ikiz bebek olsun desek oluyomu

Back