• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asılama yaptıranlar veya yaptırmak uzete olanlar yardımmm

briec29

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
99
0
16
Fransa
Slm kizlar 21 martta ilk randevum var asilama icin asilama yaptiraniniz varmi ilk randevuda neler oluyo bana yardimci olun lutfen birazcik korkuyorum galiba :(

muayene olacaksın ve doktorun kan testi iseyecektir.ona göre kullanacağın ilaçların ve dozlarını ayarlayacaktır.bu arada muayeneye adetli gitmen gerekir.umarım iyi bir doktorla başlıyosundur tedaviye.yoksa boş yere maddi manevi kayba uğrarsn...

muayene olacaksın ve doktorun kan testi iseyecektir.ona göre kullanacağın ilaçların ve dozlarını ayarlayacaktır.bu arada muayeneye adetli gitmen gerekir.umarım iyi bir doktorla başlıyosundur tedaviye.yoksa boş yere maddi manevi kayba uğrarsn...

Ben fransada yasiyorum sirf asilama ve tup bebek uzerine olan bir klinik daha once hic gitmedim jinekologum yonlendirdi kesinlikle normal yoldan cocugunuz olmaz dedi esimin sperm hareketi okdukca az insallah bakalim yarin gorcez cok tesekkurederim cvp ladigin icin

Back