Asilama yaptiranlar lutfen 😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi seake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
893
242
18
33
İlk idrarla degil ama yaptigim test negatif cikti bugun asilama gunu haric 11. Gunum. Boyle olup pozitife donen var midir aramizda? Canım cok sıkıldı umutluydum… laboquick test ile yaptim

İlk idrarla degil ama yaptigim test negatif cikti bugun asilama gunu haric 11. Gunum. Boyle olup pozitife donen var midir aramizda? Canım cok sıkıldı umutluydum… laboquick test ile yaptim
Benim de 18şubatta aşılamam yapıldı bugün tahlil günüm. Sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacakmış ama prodoctorun erken gebelik testine yaptım negatif çıktı. Hiç umudum yok

Benim de 18şubatta aşılamam yapıldı bugün tahlil günüm. Sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacakmış ama prodoctorun erken gebelik testine yaptım negatif çıktı. Hiç umudum yok
Milletin catir catir tutuyo biz niye boyleyiz delircem ya

Milletin catir catir tutuyo biz niye boyleyiz delircem ya
Tutuyor mu gerçekten ben aşılaması tutanı görmedim burda kendi kendime söyleniyorum hatta niye aşılama olan kimse olumlu dönüş yapmıyor diye .

Tutuyor mu gerçekten ben aşılaması tutanı görmedim burda kendi kendime söyleniyorum hatta niye aşılama olan kimse olumlu dönüş yapmıyor diye .
Ben diger forum da cok gordum tutanin tutuyor canim cok var

Orayı da bi keşfedeyim ben inşallah güzel sonuçlar alırız bebişlerimize kavuşuruz
Kesfet canim ama buraya gore orasi cocuk bahcesi gibi cok sacma konular cok sacma insanlar var tuvalete gidiyorum test yapcam gibi konular aciyolar bi acayipler yani hicbiyer buranin tadini vermiyor

Kesfet canim ama buraya gore orasi cocuk bahcesi gibi cok sacma konular cok sacma insanlar var tuvalete gidiyorum test yapcam gibi konular aciyolar bi acayipler yani hicbiyer buranin tadini vermiyor
Hadi ya ben bi bakayım zaman geçmiyor zaten aktivite olsun

Selam kızlar ümitsiz olmayın bizim sebepsiz inferteliteydi ilk aşılamam tutmadı ikincide tuttu yıkama sonrası sperm yok az kalıyordu 1 milyon ona ragmen 8.hafta bebeğin kalbi durdu sonra 3.aşılamam tutmadı 4.tuttu 12 haftalık hamileyim umutsuz olmayın

Masallah saglikla gelsin insallah canim. Bekliyoruz biz de ama insan ister istemez üzülüyor ya. Hayirlisi olsun vakti zamani vardir elbet

Masallah saglikla gelsin insallah canim. Bekliyoruz biz de ama insan ister istemez üzülüyor ya. Hayirlisi olsun vakti zamani vardir elbet
hiç olmuycak gibi geliyor insana tahmin edebiliyorum kuzum en kısa zamanda rabbim nasip etisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…