Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 18şubatta aşılamam yapıldı bugün tahlil günüm. Sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacakmış ama prodoctorun erken gebelik testine yaptım negatif çıktı. Hiç umudum yokİlk idrarla degil ama yaptigim test negatif cikti bugun asilama gunu haric 11. Gunum. Boyle olup pozitife donen var midir aramizda? Canım cok sıkıldı umutluydum… laboquick test ile yaptim
Milletin catir catir tutuyo biz niye boyleyiz delircem yaBenim de 18şubatta aşılamam yapıldı bugün tahlil günüm. Sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacakmış ama prodoctorun erken gebelik testine yaptım negatif çıktı. Hiç umudum yok
Tutuyor mu gerçekten ben aşılaması tutanı görmedim burda kendi kendime söyleniyorum hatta niye aşılama olan kimse olumlu dönüş yapmıyor diye .Milletin catir catir tutuyo biz niye boyleyiz delircem ya![]()
Ben diger forum da cok gordum tutanin tutuyor canim cok varTutuyor mu gerçekten ben aşılaması tutanı görmedim burda kendi kendime söyleniyorum hatta niye aşılama olan kimse olumlu dönüş yapmıyor diye .
Başka form da mı var adı neBen diger forum da cok gordum tutanin tutuyor canim cok var
HappymomBaşka form da mı var adı ne
Orayı da bi keşfedeyim benHappymom
Kesfet canim ama buraya gore orasi cocuk bahcesi gibi cok sacma konular cok sacma insanlar var tuvalete gidiyorum test yapcam gibi konular aciyolarOrayı da bi keşfedeyim beninşallah güzel sonuçlar alırız bebişlerimize kavuşuruz
![]()
Hadi ya ben bi bakayım zaman geçmiyor zaten aktivite olsunKesfet canim ama buraya gore orasi cocuk bahcesi gibi cok sacma konular cok sacma insanlar var tuvalete gidiyorum test yapcam gibi konular aciyolarbi acayipler yani hicbiyer buranin tadini vermiyor
Selam kızlar ümitsiz olmayın bizim sebepsiz inferteliteydi ilk aşılamam tutmadı ikincide tuttu yıkama sonrası sperm yok az kalıyordu 1 milyon ona ragmen 8.hafta bebeğin kalbi durdu sonra 3.aşılamam tutmadı 4.tuttu 12 haftalık hamileyim umutsuz olmayınTutuyor mu gerçekten ben aşılaması tutanı görmedim burda kendi kendime söyleniyorum hatta niye aşılama olan kimse olumlu dönüş yapmıyor diye .
Eglenceli baya cennet mahallesi gibi bak bakHadi ya ben bi bakayım zaman geçmiyor zaten aktivite olsun![]()
Masallah saglikla gelsin insallah canim. Bekliyoruz biz de ama insan ister istemez üzülüyor ya. Hayirlisi olsun vakti zamani vardir elbetSelam kızlar ümitsiz olmayın bizim sebepsiz inferteliteydi ilk aşılamam tutmadı ikincide tuttu yıkama sonrası sperm yok az kalıyordu 1 milyon ona ragmen 8.hafta bebeğin kalbi durdu sonra 3.aşılamam tutmadı 4.tuttu 12 haftalık hamileyim umutsuz olmayın
hiç olmuycak gibi geliyor insana tahmin edebiliyorum kuzum en kısa zamanda rabbim nasip etisnMasallah saglikla gelsin insallah canim. Bekliyoruz biz de ama insan ister istemez üzülüyor ya. Hayirlisi olsun vakti zamani vardir elbet![]()
Amin canimhiç olmuycak gibi geliyor insana tahmin edebiliyorum kuzum en kısa zamanda rabbim nasip etisn