Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de 3 defa yaptırdım,takip eden günlerde fazla bi ağrım olmadı. yalnız crinone jel vermişlerdi o yorgunluk hissi veriyordu. açıkçası ben de acaba oldu mu diye hep ümitlendim ama bişey olmadı. şimdi tüp bebek deniyoruz.inşallah hamilesindir ne diyelim, nasip!!
bende ayın 8 inde aşılama yaptırdım benimde kasıklarımda hafif ağrı var bu tutmadı demekmi yorumları okuyunca korktum 2 ün sonra progestan a başladım aşılamadan sonra
bendede ilk zamanlar hafif bi ağrı oldu şimdi yok hiç bişey.Yalnız göğ.lerde hassasiyet var. Bende umutsuzluğa kapıldım.İlk hafta bide karnım çok şişti. Benim belirtilerim bunlardı.Sonuç daha belli deil.Hayırlısı diyelim ,bekleyelim.
arkadaşlar ben 5ay önce aşılama yaptırdım tutmadı şimdi tedaviye yine başladık gonal-f kullandım ama yumurtam yeterince büyümediği için aşılama yapmadı doktor ilişki verdi 2gün sonra regli olmam lazım kasıklarım 1haftadır çok ağrıyo çok merak ediyorum aşılama olmadığı için ümidim yok ama yinede heyecanlıyım azıcık