Aşılama yaptıranlar bakabilir mi?

kaktusdunyam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
176
78
18
Merhaba hanimlar, doktorumuz aşılama önerdiği icin gecen hafta ilk defa o bölüme gittim smear ve kultur testi yapildi. Adetin 2 veya 3. Gunu cagirdi tekrardan ama o gun ne islem yapilacagini bilmiyorum. Aranizda bilen varmi Birde rahim filmi cekilecek olmasindan korkuyorum o esnada cok agri oluyormu bana biraz bu asilama surecinden bahsedebilir misiniz pek fazla bilgim yok

Geçmiş olsun kardeşim Allah'ım şifa versin sevindirsin hepimizi. Ben bir yıl önce özel bir hastanede çektirdim rahim filmini ilaçı verdiği an 3 4 saniye kadar adet sancısı gibi bir ağrı çekiyorsun ama dediğim gibi 5 bile 4 saniye anca. İşlem için hazırlık esnası çok rahat kolay asla acı yok sadece ilaç verildiği an ben biraz ağladım ama dayanılmayacak gibi değil çoğu kişi ağrı yaşamıyor bile korkma sakın benim vajinal mantarım varmış o sebeple onu yaşamışım. Şimdi ben aşılama için bekliyorum hemde korkuyorum biraz işlem nasıl olacak diye :d

Allah razi olsun amin cumlemizi insallah 🍀 bence sende korkma asilama isleminin agrili olcagini pek sanmiyorum rahim filmini atlatmissinya gerisi kolaydir bence yeterki saglikli bebislerimiz tutsun olsun insaallah 🤲

Back