Aşılama Aşılama yaptıran ve tutmayan arkadaşlar bir bakın lütfennnn çok önemlii

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ukla

Come back..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
8.850
9
358
Arkadaşlar geçen p.tesi dr a gittim bu ay aşılamaya karar verdik p.tesi dr um yumurtan 14 mm yarın yani salı günü çatlatma iğnesi vurdur perşembe 13.00 da aşılama dedi ben de salı iğneyi vurdurdum perşembe aşılamam oldu, 4 gün dinlendim ancak dün gece sağ kasığımda şiddetli bir ağrıyla uyandım benim hep yumurtamın çatlamamasından kaynaklı kistim olurdu bu nedenle bebiş de olmuyordu dün geceki ağrımda kist ağrısı gibi sağ kasığımda dokununca baskısını hissediyorum çok kötüyüm kızlarrrsenağlama, aşılamadan sonra kist olurmu???? neden olmuş olabilir acaba???

Kıst oldugunu zannetmıyorum doktorunu aradınmı ne dedı belkıde bebekın ıcındedır benımde dun gece sag tarafımda agrı vardı yumurtlama donemım benım belkıde bebıs ugrasıyo ıcerde ıcını karartma allaha bırak rabbım bılır dr ara hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm dur bakalım ya
ağrı bizde de oldu eminmisin kist olduğuna
keşke hemen dr u bi arasaydın ya da gitseydin
14cm yazmışsın 14 mm olcaktı dimi
14mm iken de çatlatma iğnesi vurulduysa o kesinlikle kiste dönüşmez bildiğim kadarıyla
önceden kalan kist yoksa tabi dr bakmıştr sonuçta
hayırlısı diyelim canım ama kendini yıpratmadan önce dr unla bi konuş
belki bebeğin içinde:emir_bebek::emir_bebek:
hemen umutsuzluğa kapılmaaa :mymeka:

Arkadaşlar geçen p.tesi dr a gittim bu ay aşılamaya karar verdik p.tesi dr um yumurtan 14 mm yarın yani salı günü çatlatma iğnesi vurdur perşembe 13.00 da aşılama dedi ben de salı iğneyi vurdurdum perşembe aşılamam oldu, 4 gün dinlendim ancak dün gece sağ kasığımda şiddetli bir ağrıyla uyandım benim hep yumurtamın çatlamamasından kaynaklı kistim olurdu bu nedenle bebiş de olmuyordu dün geceki ağrımda kist ağrısı gibi sağ kasığımda dokununca baskısını hissediyorum çok kötüyüm kızlarrrsenağlama, aşılamadan sonra kist olurmu???? neden olmuş olabilir acaba???

Sevgili Ukla,
İstediğin evet o kist değil mesajı farkındayım ama doktorunu araman en doğrusu olacaktır. Buradaki tüm arkadaşlar senin gibi bu yolda seninle yürüyen kişiler yani uzman malesef içimizde yok : ) Bu arada kötüye yorma.

Doktorunu ara sana "gayet normal cevabını versin" sonucu burada paylaş : )

panik yok .... en rahat olman zaman....

lütfen relax...

kızlarr az önce dr umu aradım dedim sağ kasığımda kistteki gibi dolgunluk var dokununca ağrıyor
oda sakın moralini bozma siz çalışmalara devam edin, döllenme olabilir yada diğer yumuoşun büyümüş çatlıyor olabilir dedi.. 2 yumoşum vardı biri 14 mm di diğeri küçüktü
ayyy kızlarrr şaşkınım çok karmaşığımmm inşallah dediğiniz gibi bebişim geldi de tutunmayamı çalışıyo acaba??

hemen panik oluyoruz değilmi
bak dr unda öyle demiş
zaten ben aşılama yaptıran arkadaşlarımdan da duyduğun kadarıyla o ağrılar oluyor
bende haziranda aşılama yaptıracağım bi aksilik çıkmazsa inşallah
inşallah aşılaman tutar canım sağlıcakla
:Saruboceq:

aminnn diyorum canım ya.. ama yine de içimde bi ümitsizlik var artık test günü anlayacağız
normalde kistim olduğunda ben kendimi hemen anlıyorum dokununca acıyor kasığım ve orada yumruyu hissediyorum şimdi de öyle işte acaba diyorum dr benimi teselli etti.:(

canim benim topkime yazmissin inssssssssssssssssssssssss ben dedim bebis calisiyo icerde psikolojik seninki sen dinlen cok yorma kendini kafani takma baska seylerle oyalannnnnnnnnnn haberini bek sabirsizlikla:CüvCüv:

geçmiş olsun canım inşallah allah kucağımıza sağlıkla verir bebişleri ama benim ilk aşılamamdan sonra tutmadı ve kist olmuştu bir aydır ilaç kullandım yarın gidicem bakalım kist geçmişmi görcez onun haricinde benim de aşılamdan sonra çok ağrılarım oldu senin dediğin gibi onlarda doktorların dediğine göre çatlatma iğnesinin etkileri yani yoksa aşılamayla alakası yok ağrılar iğneden dolayı oluyo

3 yabanci dili çok iyi derecede konuşuyor ve yazıyorum. Doktorunda ne güzel yorum yapmış, yahu adamdan iyimi bilecen az evham yapma. Ne güzel gelişme işte : )

yapma gözünü seveyim...

3 yabanci dili çok iyi derecede konuşuyor ve yazıyorum. Doktorunda ne güzel yorum yapmış, yahu adamdan iyimi bilecen az evham yapma. Ne güzel gelişme işte : )

yapma gözünü seveyim...

ne yapayım canım çok korkuyorum onca emekler boşa gidecek diye :( kısmet gerçi hangi birimiz evham yapmıyoruzki.. önce eşimde problem vardı onu hallettik şimdi benden dolayı problem oluyoo az kaldı keçiler kaçıcakk:kaydirigubbakcemile3

Bnde sali gunu gece 12 de catlatma ignesi vurdum persembe gunu asilama yapti bugun ikinci gunu bu ayin sonuna belli olacak 2 yumurtm vrdi esimin spermleri cok ii cikti sizce tutma olasiligi vrmi tutan vrmi

Asilama yapildiktan sonra iliskiye girme sarti vrmi

Gunasırı ılışkı sansı yukseltmek adına sart canım

eskı knuyu hortltmşsn daha guncel knulara yazarsan daha ck kışı yardımcı olur srularına

Back