Aşılama yaptım adetim gecikti ama testler negatif

piks2116

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
1
1
1
22
Arkadaşlar merhaba, ikinci aşılamamı yaptım ilki tuttu düşük yaptım şuan aşılamayı yapalı 15 gün geçti hem kanda hem testte negatif çıktı ağrılarım var hem bel ağrısı hem adet gibi ama adet olmadım sizce birdaha ne zaman vereyim kan testini erken mi yaptım benim gibi ilkte çıkmayıp sonra yapıp betası pozitif çıkan var mı

İnşallah tutar canım ilkinde belirtileri nelerdi benim 8 günüm bel ağrısı ve kasık ağrısı var böyle sildikçe leke gibi birşey geliyor ama kanım rengin de değil yerleşme kanaması olabilir mi kan versem çıkar mı lütfen cevap yazar mısın araştırmaktan beynim yoruldu

Canım lekelenme yerleşme belirtisi olabilir benimde asilamamin 12. Günü ve sabah kalkinca test yapicam bana kalsa hiç yapmicam çünkü inanılmaz stres yaptım sabahtan beri gözüm segiriyor. Belirtiye gelirsek 1 haftadır karnım gurul gurul hiç durmadı guruldamasi kasik ve bel ağrım var devamlı ama içimde en ufak umut kırıntısı dahi yok Sabah ola hayrola diyorum inşallah senden de güzel haberi alırız

İnşallah canım benim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın direk kandar baktır bence testte negatif çıkıyor

Benimde aşılamanın 15.günü 1 saat önce test yaptım negatif çıktı aranızda teste negatif kanda pozitif gören var mı

Benimde aşılamanın 15.günü 1 saat önce test yaptım negatif çıktı aranızda teste negatif kanda pozitif gören var mı
Canım 15. Gün çıkması lazım ya benimde 12. Gün bendede çıkmadı testte olsa çıkardı diye düşünüyorum, yine de kan verdim sabahtan bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…