Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptım acaba tutar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, evet bende Ocak ayında ilk aşılamamı oldum. Çok şükür hemen hamile kaldım ancak bebeğin kalbi durdu buyüzden kürtaj olmak zorunda kaldım. Aynı şekilde benimde kasıklarımda ağrı ve şişkinlik olmuştu. Kendinizi çok yormayın ve bol su için bebeğin tutması ve gelişimi için önemliymiş. Umarım güzel haberi alırsınız

Evet aynı şekilde benimde oldu bunlar hamilelik belirtileri olabilir. Benim ilk aşılamam tutmuştu ve aynı belirtileri yaşamıştım.

Merhaba. Cok üzüldüm rabbim iniallah tekrardan o heyecanı yasatır size bu sefer saglıklı bir şekilde alırsınız bebeğinizi kucagınıza. Bugn 13. Günüm ysrın için doktor test yapabilirsnz dedi ama catlstma iğnesi yapıldgı için yarın adet olabilirm eger tutmamışsa. Kasık agrım pek kalmafı sadece cok hafif batmalar oluyo ama oda cok nadir. Sadece bel agrım ve ara ara sancım oluyo. Yarını heyecanla bekliyorm ama progestan fitil vermişti doktor bebek varsa tutunması için. Acaba o fitiller mi sancı yapıyo ve onların adeti geciktirdiği söyleniyor acaba doğru mu?

Merhaba, teşekkr ederim umarım tekrar nasip olur O fitiller sadece bebek varsa tutunmasını sağlamal için. Biraz gaz ve şişkinlik yapmıştı bende. Bende kasıklarda batma ağrı olunca adet olucam sanmıştım ama hamile olduğumu öğrenmiştim. Teste yaptınız mı?

İniallah bende öyle güzel bir haber alırım adetimden gecmesini bekliyorm. Daha test yapmadm. Fakat kafama takılan bişey var. Catlatma iğnesinden sonra 15. Gün adet olmam gerekirdii dimi. Ama olmadım gecikmesi için de fitil dışımda bişi kullanmıyorm. Hamile olma olasılığım yüksek midir? Acjkcasıı ben test yapmaktan korkuyorm hep negatif leri gördüğüm için böyle merakta kalmak işime geliyo. Test yapmak istemiyorum,

Adetiniz kaç gün gecikti?

Adetiniz kaç gün gecikti?
Daha bir gün gecikti. Yarın 2 olcak yarın test yapatım dedim idrar testi. Ama asılamadan 18. Gün olcak. İdrarda cıkmayabilir diyolar .

Daha bir gün gecikti. Yarın 2 olcak yarın test yapatım dedim idrar testi. Ama asılamadan 18. Gün olcak. İdrarda cıkmayabilir diyolar .
Yine si bilirsiniz tabi ama bence adet 1 hafta falan gecikince idrar testi yapın. Ama yinede en sağlıklısı kan tahlili tam yüksek değeri gösteriyor çünkü. Umarım güzel haberi alırsınız

Yine si bilirsiniz tabi ama bence adet 1 hafta falan gecikince idrar testi yapın. Ama yinede en sağlıklısı kan tahlili tam yüksek değeri gösteriyor çünkü. Umarım güzel haberi alırsınız
Bugn adet günümdü. Sabah kahverengi leke geldii ve galiba adetim basladı. Tutmadı anlicagınız. idrar testinide yaptm negatif cıktı

Bugn adet günümdü. Sabah kahverengi leke geldii ve galiba adetim basladı. Tutmadı anlicagınız. idrar testinide yaptm negatif cıktı
Yinede belli olmaz,hemen moralinizi bozmayın. Kahverengi tarzda lekelenme hamilelik yerleşme kanamasıda olabilir. Eğer tutmadıysa da şuanda hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…