Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptım acaba tutar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eminejkjkjk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
29
6
1
30
Mrblar. Ben iki gün önce asılama yaptım. İlk asılamam dı. Esimde morgolojik sıkıntı vardı benm yumurtalıklarım da problem yoktu ama asılama olması gerek dedi doktor. Sırt üstü uznıyorm ama kasıklarım ara ara agrıyo bide sırt agrım var acaba asılamam tutmusmudr cok korkuyorm.. Benö gibi asılama yapıp hamile kalanlar varmı?

Iğne mi kullandın acba

112.5 yapıyodm hergün. Ogünden berii mide bulantım var bir gün arayla da hep kusuyorm. Yan etkilerinde var öyle seyler ama emin deilim ondan mı oluyor acaba. Tesekkür ederim bu arada. Rabbim hepimize versnn insallah

112.5 yapıyodm hergün. Ogünden berii mide bulantım var bir gün arayla da hep kusuyorm. Yan etkilerinde var öyle seyler ama emin deilim ondan mı oluyor acaba. Tesekkür ederim bu arada. Rabbim hepimize versnn insallah
Amin cnm ins da çok yüksek dozda başlamış doktor ya yazık değil mi sana

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et erken derken bu iğneler en az 7 gün kullanılmalı o yuzden
Cok tesekkür ederim. Doktorm ohss olmussn dedi karnım su toplamıss iğnelerden dolayı cok fazla uyarılmıss yumurtalıklar dedi. İnşallahh tutar dedii. İlaç aldım kan tahlili falan yaptım. Bu ahss yüjsek derce olursa insanı öldürebilir dedi.

Evet cnm biliyorum O yüzden dedim ya iğneleri hem kısa hemde yüksek dozda

Ya benim 11 günüm asilamada 4 gün sonra test yapıp ögrenecegim ama sag karın boslugumda agrı var ve sağ tarafa uzanınca geriliyor asilama oldu olali ara ara siddetli gogus agrım var zaman gecmiyo bu agrilari yasayan oldumu hic

Evet canm bende de bu tür ağrılar oldu. Ama göğüs falan pek yok. Ayrıca agrıların olması iyi birşey en azından belirtiler var. Rabbim inşalahh hepimize nasib eder.

Gogus agrim dune kadar vardi oda gecti bugun tutmadı die dusunuyorum oyle bise yasayan olmusmudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…