- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 78
- 33
- Konu Sahibi smyyeeumitt
-
Sonuç ne oldu merak ettim tuttumu aşılamanızKzlar benim 5 yıl oldu evleneli 2.Yılimda 3 aylik bebegm karnmda öldü. Hamile kalamadm o zamandan beri yani 3 yíldr aşilama yaptirdm smdi 9.gunümdeym ve belirtilerim
Açık sari renkte akıntim Yarm saat yada bir saat arayla kasıklarda batma hissi ve agri Gögüslermde büyüme ve siddetli agri simdilik bunlar tuttumu diye merak ediyorum :) sizde ne gbi belirtiler yasadiniz sonucu hamilelikmi oldu yazarsanz cok sevinirm :)
Sonuç ne oldu merak ettim tuttumu aşılamanız
Hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah bende yarın yaptıracam nasip olursa.Malesef cnm tutmadı
neler yaptın merak ettmKızlar bende bugün gonal f iğne kullanmaya başladım salı kontrol var aşılama yada normal denersiniz duruma göre dedi..
sonuç ne tatlmbende çarşamba aşılama yaptırdım..
nasıl gidiyo cnm yaptırdn mı aşılamaHayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah bende yarın yaptıracam nasip olursa.
Canım bugün kontrol var dr më diyecek bakalım..neler yaptın merak ettm
Evet canım yaptırdım bekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olacaknasıl gidiyo cnm yaptırdn mı aşılama
Canım bugün kontrol var dr më diyecek bakalım..
Evet canım yaptırdım bekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olacak
Mraba canm ne dedi doktorun
hsg çekildinizmi?
Canım istediğim gibi dedi. .dozu 62.5 dan 75 e çıkardı cuma günü tekrar gidecem. .2 tane yumurta var mmış. .10 ve 11 mm boyunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?