Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PETEKNUR MERHABA KLOMEN İLE YUMURTLAMAN OLUYOR İSE NE GÜZEL,BANA FAYDASI OLMUYOR.ANCAK GUNAL-F FAYDA EDİYOR.PCOS HASTASI OLDUGUM İÇİNBende bi sorun olacağını sanmıyorum.Ayrıca ben aşılama yaptırdıgımda bana doktor iğne değilde klomen verdi.Onu da adetin 5. günü başlattı ve 5 gün kullandım.Haftaya yine aşılamam var ve bana doktor yine klomen verdi bu sefer adetimin 6.günü başladım kullanmaya ve yine 5 gün kullanıcam.
PETEKNUR MERHABA KLOMEN İLE YUMURTLAMAN OLUYOR İSE NE GÜZEL,BANA FAYDASI OLMUYOR.ANCAK GUNAL-F FAYDA EDİYOR.PCOS HASTASI OLDUGUM İÇİN
canım bir sorun olmuyormuş benim dr 4.gün başla dedi,zaten 2,3,4.günleri başlatıyor dr lar,yani kısaca ben dr sorduğumda adetle ilgisi yok fark etmez demişti.
Sen Dr Na Soyle Mehaycim Unutma Ama Zaten Yumurtaliklarini Gelişip Gelişmemesi Buna Bagli Ve Buna Gorede çatlatma Iğnesi Vurunacak
CANIM MERHABA BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM.BUNU DÜNDEN UYANA YAZIYORUMM:teytey:NEYSE BEN GECEN SENE ADETİMİN 5.GÜNÜ BASLADIM İGNELERE YİNEDE YUMURTALARIM GELİSTİ.YANİ BİSEY OLMADI.AMA 2.GÜNÜ DAHA COK ÖNERİYORLAR.BENDE SUBATIN İLK HAFTASI ASILAMAM VAR.İNSALLAH TUTAR.
Mrb kızlar ben bu ay adetimin 5. günü gonal-f le basladım.Bende pco luyum kilo da var melesef iilk tedavi girişimim ve ilk aşılamam.Pazartesi yumurtlama takibi için gittim 75 le baslamıştık 2.kutudan devam ediyorum bakalım yarın yine gitcem doktora büyüyen yumurtam var mı ? ee inşallah vardır.Neler diyecek merak ediyorum ama çok fazla açıklama yapmıolar bende muallakta kalıorum.yorumlarınızı bekliorum kızlar...CADIARZU