Aşılama ve tüp bebek tedavisine ne zaman başvurulur

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
886
237
53
Bende pco var bir kere yumurta ilacı ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor. Ne zaman aşılama ve tüp bebek tedavisine geçiyor doktorlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi.?

Bende pco var bir kere yumurta ilacı ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor. Ne zaman aşılama ve tüp bebek tedavisine geçiyor doktorlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi.?
1 yil çocuk isteğine rağmen olmuyorsa hastanın durumuna göre aşılama sonra tüp bebek veya direkt tüp bebek kararı veriliyor. Tabi bunun için rahim filmin amh değerin diger hormon tahlillerin eşinin sprem tahlili gbi bir çok şeyi doktorun istemesi lazim

Kişiden kişiye değişiyor bence..Ben tüm testleri yaptırdıktan sonra çikolata kistim ve tüplerimden biri tıkalı olduğu için, doktor direk tüp bebek önerdi..Aşılama bile demedik..Tabi sanırım yaşta göz önünde bulunduruluyor..doktorunuz sizin için bir yol izleyecektir mutlaka..

İstediğin zaman aşılama ya da tüp bebek yaptırabilirsin canım. Bendede pco var. Bizde 2 ay çatlatma iğnesi denedik olmadı. Eşim bende doktora gideyim dedi spermleri az çıktı o yüzden bu ay mikroçipli aşılama yaptırdık biz direk

Bunların hiç biri olmadı galiba zorlu bir süreç bizi bekliyor
O bahsettiğim tahlilleri bence erkenden yaptırın. Bunun için herhangi bir kadin doğuma gidebilirsiniz illa tüp bebek uzmanı olmasina gerek yok. Mesela rahim filminde tüplere bakılacak eger iki tüp kapaliysa değil bir sene 10 senede denesek sonuç alamamiz zor bu durumda işler degisebilir

O nasıl birşey oluyor. Şuan gebelik oldu mu peki

Doğru. Çok mu yıpratıcı bir süreç insan ister istemez korkuyor işte

O nasıl birşey oluyor. Şuan gebelik oldu mu peki
Aşılamamın 9.günü daha belli olmaz olup olmadığı. Mikroçip aşılama yönteminde spermler çipte ayrışıyor yani dnası en iyi olanlar en hızlılar vs. seçiliyor kısacası.

Doğru. Çok mu yıpratıcı bir süreç insan ister istemez korkuyor işte
Bu cok kişisel bişey. Çabuk dağılan etkilenen hassas bir yapidaysan evet zorlanabilirsin ama daha dikkatli duran güçlü kendini motive edebilen Ne biliyim iste hemen pes etmeyen bir yapin varsa rahat geçirirsin. Benim 6.senem bitmek üzereydi oğlum doğdu. Geriye donup bakinca bir ton hikaye bir dünya hastane anısı kötü anılar var. Yaşanması gerekiyordu yaşadık diyelim

merhabalar; amh degerım 6.48 cıktı pco hastayım bana asılama veya tüp bebek yapabılıyor mu ?
yoksa ılk tedavımı olmalıyım 2 sene tedavı oldum gıttıler bıdaha cıktı pco yanı asılama yada tup bebek ıstıyorum artık yaparlarmı

Pko olup tüp bebek deneyen tanıdıkların var tabi bunun kararini doktorunuz verecektir

Pco nun bir tedavisin olmadığını söylediler bana. Size nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar da gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…