Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve tüp bebek tedavisine ne zaman başvurulur
- Konu Sahibi Berfin0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
1 yil çocuk isteğine rağmen olmuyorsa hastanın durumuna göre aşılama sonra tüp bebek veya direkt tüp bebek kararı veriliyor. Tabi bunun için rahim filmin amh değerin diger hormon tahlillerin eşinin sprem tahlili gbi bir çok şeyi doktorun istemesi lazimBende pco var bir kere yumurta ilacı ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor. Ne zaman aşılama ve tüp bebek tedavisine geçiyor doktorlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi.?
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
İstediğin zaman aşılama ya da tüp bebek yaptırabilirsin canım. Bendede pco var. Bizde 2 ay çatlatma iğnesi denedik olmadı. Eşim bende doktora gideyim dedi spermleri az çıktı o yüzden bu ay mikroçipli aşılama yaptırdık biz direkBende pco var bir kere yumurta ilacı ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor. Ne zaman aşılama ve tüp bebek tedavisine geçiyor doktorlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi.?
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
O bahsettiğim tahlilleri bence erkenden yaptırın. Bunun için herhangi bir kadin doğuma gidebilirsiniz illa tüp bebek uzmanı olmasina gerek yok. Mesela rahim filminde tüplere bakılacak eger iki tüp kapaliysa değil bir sene 10 senede denesek sonuç alamamiz zor bu durumda işler degisebilirBunların hiç biri olmadı galiba zorlu bir süreç bizi bekliyor
O nasıl birşey oluyor. Şuan gebelik oldu mu pekiİstediğin zaman aşılama ya da tüp bebek yaptırabilirsin canım. Bendede pco var. Bizde 2 ay çatlatma iğnesi denedik olmadı. Eşim bende doktora gideyim dedi spermleri az çıktı o yüzden bu ay mikroçipli aşılama yaptırdık biz direk
Doğru. Çok mu yıpratıcı bir süreç insan ister istemez korkuyor işteO bahsettiğim tahlilleri bence erkenden yaptırın. Bunun için herhangi bir kadin doğuma gidebilirsiniz illa tüp bebek uzmanı olmasina gerek yok. Mesela rahim filminde tüplere bakılacak eger iki tüp kapaliysa değil bir sene 10 senede denesek sonuç alamamiz zor bu durumda işler degisebilir
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Aşılamamın 9.günü daha belli olmaz olup olmadığı. Mikroçip aşılama yönteminde spermler çipte ayrışıyor yani dnası en iyi olanlar en hızlılar vs. seçiliyor kısacası.O nasıl birşey oluyor. Şuan gebelik oldu mu peki
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Bu cok kişisel bişey. Çabuk dağılan etkilenen hassas bir yapidaysan evet zorlanabilirsin ama daha dikkatli duran güçlü kendini motive edebilen Ne biliyim iste hemen pes etmeyen bir yapin varsa rahat geçirirsin. Benim 6.senem bitmek üzereydi oğlum doğdu. Geriye donup bakinca bir ton hikaye bir dünya hastane anısı kötü anılar var. Yaşanması gerekiyordu yaşadık diyelimDoğru. Çok mu yıpratıcı bir süreç insan ister istemez korkuyor işte
- 18 Şubat 2021
- 359
- 191
- 33
- 31
Pco nun bir tedavisin olmadığını söylediler bana. Size nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar da gittimerhabalar; amh degerım 6.48 cıktı pco hastayım bana asılama veya tüp bebek yapabılıyor mu ?
yoksa ılk tedavımı olmalıyım 2 sene tedavı oldum gıttıler bıdaha cıktı pco yanı asılama yada tup bebek ıstıyorum artık yaparlarmı
- 18 Şubat 2021
- 359
- 191
- 33
- 31
ben dogum kontrol hpı kullandım 2 seneye yakın bu sekılde kıstlerımı yok etmıslerdıı ama tekrar cıktı kalıcı bı cozumu yokPco nun bir tedavisin olmadığını söylediler bana. Size nasıl bir tedavi yöntemi uyguladılar da gitti