Gebeliğe Hazırlık aşılama ve tüp bebeği ssk karşılıyor mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar

aşılama ve iğnelerini ssk karşılıyor mu ? gecen ay sordum iğneler 1500 civarıymıs cok asırı pahalı .

ssk nın iğneleri karşılaması için bir prosedür var mı acaba ?

bir de tüp bebek tedavisin de de yine 1500 tl civarı iğneler alınıyor mu

bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.

arkadaşlar

aşılama ve iğnelerini ssk karşılıyor mu ? gecen ay sordum iğneler 1500 civarıymıs cok asırı pahalı .

ssk nın iğneleri karşılaması için bir prosedür var mı acaba ?

bir de tüp bebek tedavisin de de yine 1500 tl civarı iğneler alınıyor mu

bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.
Tüp bebek devlette ücretsiz.özelde de devlet yada üniversite hastaneden rapor alırsanız bir kısmını karşılıyor.örneğin bahçeci sağlık grubunda ücretli 9000 sgk lı olursa 4000 buluyor .ama rapor için belli şartlar var

Tüp bebek devlette ücretsiz.özelde de devlet yada üniversite hastaneden rapor alırsanız bir kısmını karşılıyor.örneğin bahçeci sağlık grubunda ücretli 9000 sgk lı olursa 4000 buluyor .ama rapor için belli şartlar var

ne gibi sartlar kardeşim

Detaylı sormadım ama yaş ve 3 yıl evlilik şartı ve tüp bebek öncesinde aşılama denemesi şartı vb araştırmak gerek

Aşilamada catlatma ignedimi kendim aldim onu devlet karsilamiyor 80 tl
Gonalf 450 kullandim onuda 175 tl ye aldim arada aldigim ilaclarin parasini hatirlamiyorum sonra tam aşilama olucakken bi tane ince uzun bi hortum aldim 100 tl boyle asilama sonrasi tutmasi icin ilaç verdi dr oda 150 tl tuttu bu kadar işte toplam 500 -600 tl gitti bizim orda ama her dr ayni mi verir onu bilemem allah yardimcin olsun cok zor inşallah tutar da boşa gitmez benim tutmamişti nasip işte kurul karari ile aldik biz gonal f felan ama oburlerini ssk karsiliyor karsilamasa cok tutuyor zaten

Yok canim karsilamaz olur mu karsilamasi için belge hazirliyorsun hastane kurulu onayliyor ondan sonra gidip istedigi eczaneden aliyorsun zaten kuruldan gecmese gonalf 450 igne 500 tl kimse alamaz yani cok zor alinmasi allah herkesin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi olarak insan zorlaniyor

Kizlar benim doktorum asilamada igneleri devletin karsilamasi icin tek sartin 21 yas oldugunu soyledi belli yil evlilik falan yok dedi onumuzdeki ay ben de asilama dusunuyorum ama zaten asilamaya belli bi ucret vericez igneler falan derken hayli zorlayacaga benziyor

Yok canim karsilamaz olur mu karsilamasi için belge hazirliyorsun hastane kurulu onayliyor ondan sonra gidip istedigi eczaneden aliyorsun zaten kuruldan gecmese gonalf 450 igne 500 tl kimse alamaz yani cok zor alinmasi allah herkesin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi olarak insan zorlaniyor

devlet hastanelerinden alınması lazım dimi bu belgelerin

ben de bu konudaaraştırığ duruyorum birkzızm var acaba baen de rpor çıkaraiblir miyim 2 bucuk yıdır bekliyorum 32 yaşımayım

Back