• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ve sonrası

like06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
33
16
48
Ankara
selam arkadaşlar bende ALLAh dan 4,5 yıllık evliliğim süresinde artık çok bebek isteyenlerdenim yaş 30 oldu annelik başladı içgüdüsel olarak .. eşim ve benim bi sorunumuz olmamasına ragmen korunmadan bu kadar yıl bebek sahibi olamadık eşimde dışardan herhangi bir müdehale olmasına karışı ALLAH istemiyordur diyip kapatıyor konuyu. zor bela aşılama ikna oldu başladık geçen ay puregon 300 kullanmaya 75 ayarda 10 gün kullandım hergün aynı saatte kendim vurdum iğnemi umutla sonunda gittik gereğinden fazla yumurta oluşmuş bu kezde doktorum bu şekilde çoğul olma olasığı yüsek bitirmemiz lazım yada mikroenjeksiyona geçelim dedi. eşime geçelim diğerine dedim istemedi. bölece kalakaldım psikoloji olarak bende bunalım yapıyo git geller aranızda böle bi durum yaşayan warmı yardımcı olurmusunuz??

selam arkadaşlar bende ALLAh dan 4,5 yıllık evliliğim süresinde artık çok bebek isteyenlerdenim yaş 30 oldu annelik başladı içgüdüsel olarak .. eşim ve benim bi sorunumuz olmamasına ragmen korunmadan bu kadar yıl bebek sahibi olamadık eşimde dışardan herhangi bir müdehale olmasına karışı ALLAH istemiyordur diyip kapatıyor konuyu. zor bela aşılama ikna oldu başladık geçen ay puregon 300 kullanmaya 75 ayarda 10 gün kullandım hergün aynı saatte kendim vurdum iğnemi umutla sonunda gittik gereğinden fazla yumurta oluşmuş bu kezde doktorum bu şekilde çoğul olma olasığı yüsek bitirmemiz lazım yada mikroenjeksiyona geçelim dedi. eşime geçelim diğerine dedim istemedi. bölece kalakaldım psikoloji olarak bende bunalım yapıyo git geller aranızda böle bi durum yaşayan warmı yardımcı olurmusunuz??

selam arkadaşım bende bundan 1 yıl önce böle yaşadım pco luymuşum dememişti fazla gelişti iptal direk tüp bebek dediben kabul etmedim çok kaç yıllık doktorumdu bilmiyomu pcolu olunca böle olacağını yalandan tüp bebek için kabul ettmedim daha sonra okadar çok ağrı yaşadım 1 hafta işe gidemedim sonrası apandist patlaması taa bağırsaklarıma yapışmış karnımdan tam 20 dikişlik ameliyat geçirdim artık buna mı denk geldi bilmiyorum ama hemen bakmadan böle yapıyolar mahsus gibi bence ayrıca dediğim özel güven hastanesi ankarada buda şimdi bu doktor acıbademde tanımıyo bile yaptığını bende bıraktım şimdi ankara hrs kadın hastanesi gidiyorum didem hocaya memnunum 1.aşılamam yapıldı takiple 10,günümdeyim ALLAH dan beklemekteyim ben pcolu olduğum için puregon 300 lük 25 lerde vuruldum dikkatli olmak için sanada çok geçmiş olsun inşallah şansımız bigün döner :)

Back