Çok geçmiş olsunBen hc birşey hissetmedim. Pozitif oldu ama sonucunda dış gebelik oldu Malesef
14 gün öncesinde test yapılması önerilmiyor. Ben 14.gün testle 15.gün kanda öğrendimKaçıncı gün öğrendin pozitif olduğunu bugun benim 11.gün negatifti
Eşinizin sperm sayısında bir prim varmiydi14 gün öncesinde test yapılması önerilmiyor. Ben 14.gün testle 15.gün kanda öğrendim
YoktuEşinizin sperm sayısında bir prim varmiydi
Normql aşılama mi mikroçipli mi
Normal aşılamaydı ve ilk denemeydi tuttu çok şükürNormql aşılama mi mikroçipli mi
Benimki 2.Normal aşılamaydı ve ilk denemeydi tuttu çok şükür
Umarım pozitif görürsünüzBenimki 2.
İnşallah ama hiç belirti yokUmarım pozitif görürsünüz
Belirti aramamak gerekiykr bence asıl belirtiler 5 haftadan sonra başlıyor bence belirgin şekildeİnşallah ama hiç belirti yok
Bilemiyorum kafam çok karışık çok fazlaBelirti aramamak gerekiykr bence asıl belirtiler 5 haftadan sonra başlıyor bence belirgin şekilde
Sizin ne gibi belirti oldu nezaman başladı bende hala hiç bişey yok , bugün iğnenin 9. Günü oldu test yaptım ilk bişey çıkmadı , yarım saat sonra falan silik çizgi olmuşBelirtiler 14 gün sonra ortaya çıkmaya başlıyor 3 gün belirti için erken bence
Ben ilk testimi iğneden 16 gün sonra yaptım diğer gün kan verdim zaten. Benim ilk hafta hiç belirtim olmadı ama sonradan bel ağrısı oldu ve karnım regl ağrısı gibi ağrıdı başka bir belirtim olmadı hala da bu belirtiler dışında bir belirtim yok. Testlerde ilk 10 dakika baz alınıyor diye biliyorum varsa da şuan testte çıkması zor bir ihtimal bekleyin derim gününüzüSizin ne gibi belirti oldu nezaman başladı bende hala hiç bişey yok , bugün iğnenin 9. Günü oldu test yaptım ilk bişey çıkmadı , yarım saat sonra falan silik çizgi olmuş
Ben hamile olduğumu öğrene kadar hiç belirtim olmadı aşılamada ama adetim geçtikten bir hafta sonra yavaş yavaş başladı belirti olduğu ay aşılamam tutmadı belirti olmadığı ay tutmuştu aşılamadan sonraki 11.gün çıkmıştı çok silikSizin ne gibi belirti oldu nezaman başladı bende hala hiç bişey yok , bugün iğnenin 9. Günü oldu test yaptım ilk bişey çıkmadı , yarım saat sonra falan silik çizgi olmuş