Aşılama ve hiç belirti olmaması

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
478
235
30
Merhaba kızlar ben 3 gün önce aşılama oldum , 1 gün öncesi falanda ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı . Belirti aramak için çok erken biliyorum ama hiç bişey hissetmiyorum ve ağrı sızı akıntı hiç bişey yok , iğne etkisi bile yok yalancı belirtiler bile yaşamıyorum
Böyle olan varmı sonrasında pozitif gören

Belirtiler 14 gün sonra ortaya çıkmaya başlıyor 3 gün belirti için erken bence
Sizin ne gibi belirti oldu nezaman başladı bende hala hiç bişey yok , bugün iğnenin 9. Günü oldu test yaptım ilk bişey çıkmadı , yarım saat sonra falan silik çizgi olmuş

Sizin ne gibi belirti oldu nezaman başladı bende hala hiç bişey yok , bugün iğnenin 9. Günü oldu test yaptım ilk bişey çıkmadı , yarım saat sonra falan silik çizgi olmuş
Ben ilk testimi iğneden 16 gün sonra yaptım diğer gün kan verdim zaten. Benim ilk hafta hiç belirtim olmadı ama sonradan bel ağrısı oldu ve karnım regl ağrısı gibi ağrıdı başka bir belirtim olmadı hala da bu belirtiler dışında bir belirtim yok. Testlerde ilk 10 dakika baz alınıyor diye biliyorum varsa da şuan testte çıkması zor bir ihtimal bekleyin derim gününüzü

Ben hamile olduğumu öğrene kadar hiç belirtim olmadı aşılamada ama adetim geçtikten bir hafta sonra yavaş yavaş başladı belirti olduğu ay aşılamam tutmadı belirti olmadığı ay tutmuştu aşılamadan sonraki 11.gün çıkmıştı çok silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…