aşılama tedavisine başlayanlar

aşılama sonrası hamilelik

• ilk aşılamada hamile oldum

OY: 2 50,0%
  • 2-3 aşılamada hamile oldum

OY: 1 25,0%
  • 4-6 aşılamada hamile oldum

OY: 0 0,0%
  • aşılamadan sonuç alamadım

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

minikago

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
6
1
merhaba kızlar
2 buçuk yıllık evliyim bu ay ilk defa aşılama yaptırcam gecen ay hsg çekildim çok canım yandı aşılamadanda korkuyorum nasıl bir süreç beni bekliyor tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.

cnm bende ikinci de hamile kaldım. korkma korkulcak bişi yok RaBBİM yardımcın olsun

Bende 3 Şubat ikinci kes aşılama oldum 5ay önce rahim filmi çektirdi ama öldüm sandım. Aşılama cok kolay kendini sıkarsan acıyor ama rahat olursan sorun olmuyor. Bol bol dua et. Herşey biz insanlar için rabbim hepimizi en hayırlısı nı nasip etsin hic korkma canim :)

evet canım benim rahim filmimde çok kötü gecti 5 gün klomen dıye bi ilaç kullandım 23 şubatta kontrole gidicem bakalım ne diycek doktor..çok dua edıyorum tum isteyenlere içindede kendime ins Rabbim tedavimizi hayırla sonuçlandırsın

Benim göğüs uçlarimda ağrı ve kasigimda siskinlik başladı ama aksamları adett sancısı var gibi bir ağrı oluyor

arkadaşlar merhaba bende yenyım gecen mayıs ayında serophene kullandım 2 defa işe yaramadı buarada 3 yıllık evlıyım ve doğru duzgun korunmadık bıle... sonra rahım fılmı ıstedıler ben normal muayene bıle olamıyorum anestezı ıle cektırdım cok sukur temız cıktı sonra bıraktım tedıvyıı 2 ay sonra kımyasal gebelik gecırdım 15 gunlukmus tutunamadı düştü yıne gıtmedım doktora 6 ay gectı başka doktora gıttım klomen kullandık yumurtalar gelıstı ama gebelik olmadı aşılama yaptık hiç umudum yok ama bugun 10. gunum cok sancım oldu bırde doktor 200mgprogestan verdı sabah aksam böyle bısey yasayıpta tutan varmı umut arıyorum... allah ısteyen herkesın yanında olsun inşallah...

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?
Merhaba Ahsen su ben de bugün ilk aşılamamı oldum e 2 hiç bakılmadı inşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip eder

Sende de ağrı ve biraz kanla karışık kahve rengi bir akıntı oldu mu benim kasıklarımda aşırı batmalar var
Yok canım ben aşılama da fark etmedim bile sadece ultrason cihazından olup biteni izledim 20 dk dinlenip kalktım baya gezdik o gün ama doktorum sorun olmaz normal hayatına devam et dedi .
Bir süre sonra bel ağrısı ve göğüslerimde ağrı olmuştu bende heveslenmiştim ama tutmadı bu ay tekrar denemeyi düşünüyorum ama bu sefer üniversite hastanesinde

Canım benim inşallah Hakkı'mızda hayırlısı ne ise o olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Sizin doktorunuz kimdi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…