Bugün tedavimin 5. Günü bugün doktora gittim perşembe günü tekrar gideceğim şuan süreç normalmiş herhangi bir şey demediler e2 tahlili aldılar şuan gelişen yumurta yok ama yeni başladın bu anormal bir durum değil dediler yarim saat önce iğnemi yaptım. Ama çok mutsuzum moralim çok bozuk, hastaneler artık acil vakalara bakıyor bende beyaz dosyalı olduğum için alıyorlar ama hastaneler çok korkunç bir halde insanın ruh sağlığı bozuluyor orada durdukça korkmayan insan korkmaya başlıyor. Umarım bu süreçte her şey en az sıkıntıyla geçer biran önce aşılama olsun istiyorum hastaneye gitmek istemiyorum ne bileyim işte belkide bir süre sonra benide almayacaklar hastaneye tedavi sürecim yarim kalacak belkide korkuyorum her şeyden zaten bu zor bir süreç bu durum her şeyi karıştırdı iyice... Inşallah hayırlısıyla benim asilamamda biran önce olur ve inşallah olumlu sonuçlar aliriz. Sizin aşılama tedaviniz kaç gün sürdü?
[/QUOTHakkımızda hayırlısı olur inşallah bunları düşünüp sıkma canını benim sürecim çok hızlı ilerledi aslında 5 gün gonal-f 400 kullandım göbeğimden kendim yaptım iğneleri 6.günü akşamıda yumurta çatlama iğnesini yaptım yine göbeğimden bugünde eşimle birlikte gittik spermleri aldılar yıkadılar ayrıştırdılar 3 saat sonrada bana enjekte ettiler yumurtam 18 m olmuştu ama bizim sıkıntımızda eşimde bende yok varikoseli olduğu için sperm sayısı çok az bakalım işte denedik hayırlısıyla zaten bu yöntemle gebe kalma şansı %5 ila %10 arasıymış çok düşük ..KötüYü düşünüp çağırma lütfen Güzel düşün güzel olsun her şey..