S sbl uzny Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2025 2 0 1 23 Bugün 00:18 Konu Sahibi Konu Sahibi sbl uzny #1 Kızlar ben 10 gün önce aşılama yaptırdım dün test yaptım evde hemen değil ama bir süre sonra kırmızı biber çizgi belirdi bugün de yaptım evde ama birşey yok çıkmadı sizce negatif mi
Kızlar ben 10 gün önce aşılama yaptırdım dün test yaptım evde hemen değil ama bir süre sonra kırmızı biber çizgi belirdi bugün de yaptım evde ama birşey yok çıkmadı sizce negatif mi
A Allmala Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Haziran 2022 549 1.022 43 31 Bugün 00:26 Konu Sahibi Konu Sahibi sbl uzny #2 Sonradan çıkan ince silik çizgi genelde kuruma çizgisi oluyor testin içini okursanız ilk 10 dakka sonrasındaki sonucun doğru olmadığını söylüyor.
Sonradan çıkan ince silik çizgi genelde kuruma çizgisi oluyor testin içini okursanız ilk 10 dakka sonrasındaki sonucun doğru olmadığını söylüyor.
S sbl uzny Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2025 2 0 1 23 Bugün 01:03 Konu Sahibi Konu Sahibi sbl uzny #3 Allmala .!.: Sonradan çıkan ince silik çizgi genelde kuruma çizgisi oluyor testin içini okursanız ilk 10 dakka sonrasındaki sonucun doğru olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için
Allmala .!.: Sonradan çıkan ince silik çizgi genelde kuruma çizgisi oluyor testin içini okursanız ilk 10 dakka sonrasındaki sonucun doğru olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için