- 5 Ağustos 2022
- 73
- 18
- 18
- 26
- Konu Sahibi Hickimseninkedisi
Merhaba ben Zeynep Kamil’de aşılama tedavisi görücem inşallah. Tecrübesi ve aşılama ile gebelik şansı olmuş olan varsa paylaşabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Zeynep Kamil’de yaptırıyorum. Belgeler istediler hazırladım hepsini. İğnelere başladık yarın kontrole gidicem.Merhaba bende bu ay olucam aşılama. Özeldemi yaptırıyorsun. Herhangi bi belge falan istedilermi
Olabilir. Ben ilk kez yaptırıcam ve bilmiyorum içimde iyi hisler var ama Allah hayırlı eylesin :) hepimiz içinBende 2 kere aşılama yaptırdım canım ama olumsuz oldu sanırım yaptırdığın hastane laboratuvar çok önemli spermleri hazırlıyorlar iyi bir laboratuvar olması gerek ki soermleri öldürmesinler
Hayırlısı olsun canımOlabilir. Ben ilk kez yaptırıcam ve bilmiyorum içimde iyi hisler var ama Allah hayırlı eylesin :) hepimiz için
mrb lar naptınız aşılama oldunuz mu benimde yarın var aşılamamMerhaba ben Zeynep Kamil’de aşılama tedavisi görücem inşallah. Tecrübesi ve aşılama ile gebelik şansı olmuş olan varsa paylaşabilirmi?
Merhaba, evet. Bugün oldum çok iyi geçti. İnşallah Allah müjdeler nasib etsin hepimizemrb lar naptınız aşılama oldunuz mu benimde yarın var aşılamam
yaa hayırlısı bendeoldum aşılama kaç tane yumurtanız vardı benim bir tane solda bir tüpüm kapalıMerhaba, evet. Bugün oldum çok iyi geçti. İnşallah Allah müjdeler nasib etsin hepimize
Benim solda 2 tane sağda iki tane ama sağ tüpüm yokyaa hayırlısı bendeoldum aşılama kaç tane yumurtanız vardı benim bir tane solda bir tüpüm kapalı
AYNI DURUMDAYIZ BENİMDE SAĞ TÜPÜM YOK SENİN KESİN OLUR İNŞALAH BENİM BİR TANE YUMURTAM VARDIBenim solda 2 tane sağda iki tane ama sağ tüpüm yok
İnşallah sizinde hayırlı olur Dualarım sizinleAYNI DURUMDAYIZ BENİMDE SAĞ TÜPÜM YOK SENİN KESİN OLUR İNŞALAH BENİM BİR TANE YUMURTAM VARDI
Ay gerçekten öyle Ben daha dün yaptırdım sen yine yolu yarılamışsın canımMerhaba kizlar rabbim bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin
bende 11 de yaptırdım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam 26 da test yapmaya çağırdılar günlerde gecmiyo bugün 8 gün oldu
Canım leke nasıl olursa olsun ilk gördüğün sayılıyor Doktorum bana öyle demiştiKızlar hormon testleri için kadın doğuma gideceğim.
Benim reglim 3 gün siyah leke geldikten sonra kırmızı geliyor.
Adetin 3. Günü doktora gidip tahlillerin yapiasi için, siyah lekelenmeyi mi saymalayilm, kırmızının 3. Günü mü gitmeliyim
Nasıl geçti aşılama yaptırdınızmı?mrb lar naptınız aşılama oldunuz mu benimde yarın var aşılamam
26 sında regl olacağım, 31 inde randevu bulabilmistim 6. Güne denk geliyor o zaman.Canım leke nasıl olursa olsun ilk gördüğün sayılıyor Doktorum bana öyle demişti
Anladım istersen herhangi bir hastaneyi arayıp sorabilirsin özel poliklinikler cevaplayacaktır. Test için gelicektim dersin26 sında regl olacağım, 31 inde randevu bulabilmistim 6. Güne denk geliyor o zaman.