Aşılama tedavisi için doktor önerisi

slhglsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
6
3
1
28
Merhaba,
Bir süredir çocuk sahibi olamadığımız için bir takım testlerden geçtik. Şuan İstanbul’ da aşılama tedavisi ve tüp bebek için doktor önerisi ve hastane arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Nereye karar versem olumsuz yorumlara rastlıyorum. Yaşadığı tecrübelerden veya bir yakınından bildiği kadarıyla tavsiye verebilecek var mı ?

İstanbuldayız

Bu cok değişken bir konu. Olumlu sonuc alinan yer övülür olumsuz sonuc alinan yerde tavsiye edilmez. E her merkezde de iki tur sonuc oldugu icin iyi yorumda kotu yorumda olacaktir. Ben trabzonda yasiyorum burdaki doktorumun tavsiyesi ile Bahçeci fulyaya gidecektim cem veya kubra hocaya. Labaratuvari iyi diye ve o iki doktoruda taniyor diye onlara yönlendirmişti. İki akrabamda ayni yerde yaptirdi olumlu sonuc aldilar. Bende konuşmustum kubra hanimla tum tahlillerimi vs toparlamistim gidecektim salgin patladi oylede kaldi. Snra tekrar yaşadığım yerde yaptirdik

Evet haklısın ama çevremde doktor önerisi alabileceğim kimse yok. Netten araştırdığımda hangi hastaneye karar versem kötü yorumlarla karşılıyorum. Tabiki Allaha ‘ a kalmış tamamen ama en azından tavsiyeye ihtiyacım var.

İstanbul için Bahçeci ile bi görüş derim bildiğim kadarıyla tlfnda bilgi veriyorlar ona gorusme ile ilgili. Labaratuvari gercekten çok övülüyor buradada çok denk geldim. Bunun disinda evet nasip kismettir bu isler 10 kisi negatif olur bi doktorda sen pozitif sonuc alırsın. Karar vermeden once ona gorusmeler yap icine sineni anlarsın zaten

haftasonu olduğu için fiyat dönüşü yapamadılar. Ama İstanbulda oturduğum halde o kadar araştırmama rağmen denk gelmediğim bir yerdi.
teşekkürler.

haftasonu olduğu için fiyat dönüşü yapamadılar. Ama İstanbulda oturduğum halde o kadar araştırmama rağmen denk gelmediğim bir yerdi.
teşekkürler.
Sasirdim bahceci klinikleri tup bebek denince ilk akla gelenlerdendir oysa ki

Herkese merhaba,
Konuyu kendime açmıştım ama kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum. Öncelikle 1,5 yıllık evliyim. 1 sene boyunca çocuk istememize rağmen olmadı. Bende erken tanı olur en azından diyerek tahlillerim için Zeynep Kamil hast. Seçtim ve süreç başladı. Benden bir sürü test istediler bir kaç ay istenilen testleri tamamlamak ile geçti. Daha sonrasında bana tek tüpümün kapalı olduğunu sırasıyla 3 aşılama ve 3 tüp bebek için sürece başlamamız gerektiğini söylediler. Ben o hastaneyi çok güvensiz buldum Allah kimseyi oraya düşürmesin. Doktorlar burnu havada ve ilgisiz. Doğru tanı için uğraş yok. Herneyse ben daha sonra medicana bahçelievler hast. Başladım nette güzel yorumlar okuduktan sonra. Doktor tahlillermi inceleyip aşılamaya başlayalım dedi. Gerekli fiyat konuşuldu ( 2.500 tl aşılama 1500 ilaçlar tuttu ) sonrasında iğnelermi oldum ve yumurtamın kendınden çatlamasıyla aşılama yapıldı. Yalnızca bir gün gecikmem oldu ve çok inanmıştım Maalesef tutmadı. Daha sonra aynı doktora gittim ve hiç vakit kaybetmeden direk tüp bebek ile devam etmemi istedi. Ben ilaçlar için konusurken hastane benden embriyo dondurmak için ekstra 1.500 tl istedi. ( bu arada tüp bebek fiyatı 7.500 ilaçlar da aşılamanın 2 katına denk geliyor ) yani 9000 tl istediler. Fiyatta hiç yardımcı olmadıkları için o an inat ettim ve devam etmek istemedim. Eve gelirken nette gop bir doktor hakkında okuduğım güzel bir yazı aklıma geldi. Evimin yakınında olduğu için görüşmek istedim. Yeniyüzyıl üniv. Hastanesi. Doktor tahlillerime baktı. Beni muayene etti. Eşimi ve beni karşısına aldı. Bize acele etmemiz gerektiğini söyledi. Bana normal yolla hamile kalma şansımın halâ devam ettiğini söyledi. Bu kadar acele edip süreci stresli hale getirmemem gerektiğini söyledi. Tek tüpümün kapalı olmasının engel olmadığını öğrendiğimdeki huzuru size anlatamam. Doktora bana bir yol çizin lütfen aklım çok karışık dedim sadece. Oda bana bir rahim çizdi kalemle :) çocuk nasıl olur tıbbi olarak anlattı ve sağlıklı iki bireyin çocuklarının olma ihtimalinin %8 olduğunu aöyledi. Bu oranı aşılama ile %16 lara tüp bebek ile % 65 lere çıkardığını söyledi. Sonrasında eğer istersen aşılama istersen tüp bebek deneyelim ama hepsinden beşer kere de denesen kimse sana %100 garanti veremez. Karar senin dedi. Arkadaşlar bunu anlatıyorum çünkü beni strese olumsuzluğa sürükleyen bir kaç doktordan geçtim. Halbuki en baştan beri normal yolla hamile kalma şansım varmış önceki iki doktorda bunun mümkün olmadığını söylemişti. Şuanda kabullendim ve tamamen Allaha teslim olmaya karar verdim. Sabırla beklicem. Çünkü hastanelere ve doktorlara güvenim kalmadı. Bunu paylaşmak istedim çünkü kendimi teslim etsemde sürekli kendime yeni bir yol çizmek istiyorum. Benim gibi arada kalmış ve ne yapacağını bilmeyen veya başına yolumu çizmemde yardımcı olacak bir tecrübesi olan var mı ?

Merhaba inşallah saglikla bebeginize kavusursunuz. Bende gecen hafta gop yeniyüzyil univ. Gittim bizde de bir sorun çıkmadı tahlilerime bakti esimden spermiyogram istedi. Benim bir oğlum var 8 yaşında olucak bu yaz ama ondan sonra 1 düşük ve 1 dis gebelik ve 1,5 yildir da tekrar gebe kalamiyorum o yüzden tüp bebek merkezine gitmekte karar kildik. Ve doktorumuz adet ile birlikte ignelere baslayip asilama yapabiliriz dedi ay sonuni bekliyorum adetle birlikte gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…