Aşılama - tavsiyeleriniz nelerdir?🌸

Kuzu asılama persembe oldu :) daha ılıskıye hıc gırmedik bugün yarın yapsam sence

Kuzu asılama persembe oldu :) daha ılıskıye hıc gırmedik bugün yarın yapsam sence
Hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah
Ben Cuma günü aşılama olmuştum , bize 3 gün ilişki demişlerdi . 2 gün değerlendirdik biz 3.günü değerlendirmedim fırsatım olmamıştı bugün 2. Günün değerlendir derim ben her ihtimali göz önünde tutmak lazım , hayırlısı olsun inşallah duş almamaya bak ama

Yok kuzm persembeden beri hiç almadım :) tamma bugünün yarın demiyelim doktor pazartesi kadar yapı n dedi

Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin Bir de benim gibi ikiz oluyormuş Hakkına hayırlısı olsun
Sen aklımdasın o kadar cok istiyorum ki cinsiyetinde belli olmjs bi kız bi erkek mi masalllah ya
Bu arada doktor progrstan verdi ağızdan alıyorum dünden beri deli uyku yapıyor

Canım benim , teşekkürler Allah herkesin kalbine göre versin uyu dinlen boşver
Öyle yapıyorum persembe cuma işe bile gitmedim duanı eksık etme kuzum sende kendıne cok iyi bak sende hiç belirti olmamıs agustos asılama başlığına baktım da

Öyle yapıyorum persembe cuma işe bile gitmedim duanı eksık etme kuzum sende kendıne cok iyi bak sende hiç belirti olmamıs agustos asılama başlığına baktım da
Oh çok iyi yapmışsın
Geçen sene kasım ayında ilk aşılamamı yaptırmıştım , öyle çok belirtilerim oldu ki bir de ilk ya , dedim kesin hamileyim sonuç hüsrandı . Bu defa dedim takılmayacağım hiçbir belirtiye , iğne etkisi zaten 10. Güne kadar göğüsüm şişmişti yine , ağrı olmuştu ama 10. Gün söndü ağrı gitti . Kaşık batmalarını takmadım yine iğne etkisidir diye , ki dediğim gibi 10. Gün oda geçmişti taa ki beklenen adet günümde yine başladı ,Ateşimin çıktığını hissedince biraz şüphelendim ama umutlandırmadım kendimi . İnsan beyni garip işte kendini neye şartlarsan beyin de vücuda öyle sinyaller gönderiyor . Kendini rahatlat, belirti denilen şey gebeliğin 6,7. Haftasında başlıyor Dualarım seninle

Tamam balım cok teşekkür ederim zaten pazartesi iş bası yapıcam kafamı dağıttım doktor 16/17 de beta dedi :) hakkımız da hayırlısı olsun ama senın ada gerçekten çok ama çok sevindim daha banyo yapamadığım için Meryem suresinin açamadım abdest alır almaz dinlicem bide bende asılama öncesi 1 hafta boyunca yürüyüş yaptım gğzel beslendım :) kabak çekirdeği, kayısı, fındok , incir , çörek otu be varsa tükettim mfk da kullandık
Sımdı bu yedıkelrıme akşam çayında devam ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum valla hayırlısı olsun

Allah razı olsun , inşallah güzel haberlerini alır bende sevinirim senin adına
Hayırlısı olsun , pozitif olsun inşallah , kendine çook iyi bak

Mavimsikelebek61 buraya yazmıştım canım ben aşılama sürecimi

G gizem2411

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…