Merhaba , inşallah pozitif sonucu alırsınız
Allah kolaylık versin şimdiden ..
Ben 2.aşılama sonucu hamile kaldım , ilk aşılamamda idrara fazla sıkışıktım aşılamadan hemen sonra kalkıp wcye gitmiştim . Bu defa doktora sıkışık olmak istemiyorum dedim ve öyle çok sıkışmadım eve geldikten sonra da dahil uzun bir süre kalkmadım wcye gitmedim . Tutmasıyla alakası varımdır bilemem , tecrübe olaraka paylaşmak istedim . Yumurtalar büyütülmeye başladığı andan itibaren avokado tükettim bol bol , yumurta süt dikkat ettim beslenmeme . Bol bol yürüyüş yaptım aşılamadan önce yumurtalıklar çalışsın diye . Tek yumurtam gelişti ve ben çift yumurta ikizlerime hamileyim . Aşılamayı yapan doktor bile çok şaşırdı bir tek yumurta çatladıktam sonra bölünmüş dedi , Allah’ın takdiri ama ben de çaba sarf ettim bu defa
Aşılamadan sonra 3 gün dediler ama biz 2 gün ilişki yaşadık, ağır iş yapmadım genel olarak hep dinlendim .
İğne etkisi ile pek çok yalancı belirti yaşadım başlarda , ama 10.gün tüm belirtiler yok oldu . Sadece ateş basması yaşadım , 14.gün test günüm test yaptım ve pozitif. Benim öyküm böyle , faydalı olabilirsem ne mutlu
Emeklerinizin karşılığını almanız dileklerimle