- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 34
-
- Konu Sahibi zeynep1993
Ben çalışıyorum devam aynı sekildePazartesiye kadar dinlenicem izin aldım ama şuan bişey hissetmiyorum sadece karnımda biraz şişlik var ağrı gibi değil ama anlamadım
Aslında hareket etmek iyi bişeymiş ama ben dinlenmeyi tercih ettimBen çalışıyorum devam aynı sekilde
Aslında belirti mi değil mi onuda bilmiyorum sadece göğüslerde ve karnımda şişlik varAslında hareket etmek iyi bişeymiş ama ben dinlenmeyi tercih ettimherkes de ilk günden belirtiler olmuş bende şuan hiç bişey yok şişlik hissinden başka
Sonucunuz belli oldu muMerhaba ben de 3 gün önce aşılama oldum.. benim doktorum idrar torban dolu olsun demedi eşimden sperm alınacağı için Mak 3 gün ilişki yasak perhiz verildi o gün.. aşılama sonrası normal şekilde hareket ettim sadece ağırlık taşıma ve çok yoracak birşey yapma dedi doktor. Aşılama sonrası ki günler ilişki istedi. Umarım yardımcı olabilirim ben şuan aşılama sonrası beklemedeyim
Rabbim hayırlısını versin canım vardır bir hayır diyelim bende öyle hissediyorum benim test günüm ÇarşambaKizlar ben bugun test yaptim (13.ncu gün), ne kocaman bir negatif cıktı malesef
Normalde test günüm yarindi, bu saatten sonra pozitife dönermi hic sanmiyorum
Aynen canim vardir rabbimin bir bildigiRabbim hayırlısını versin canım vardır bir hayır diyelim bende öyle hissediyorum benim test günüm Çarşamba
Göğüs şişliğim var sadece başka bir şey yok canım bende o da belirti mi bilmiyorum senin var mıydıAynen canim vardir rabbimin bir bildigi
Sende varmi belirti?
Canim bende sadece bel agrisi vardi oda yok oldu, suan sadece adet olacakmisim gibi belirtiler varGöğüs şişliğim var sadece başka bir şey yok canım bende o da belirti mi bilmiyorum senin var mıydı
Test yaptırdın mıAslında hareket etmek iyi bişeymiş ama ben dinlenmeyi tercih ettimherkes de ilk günden belirtiler olmuş bende şuan hiç bişey yok şişlik hissinden başka
Çarşamba gününü bekliyorumKizlar var mi bi değişiklik
Insallah hepiniz det pozitifi görürsunuz
Bugün kan verdim yarın belli olacakKizlar var mi bi değişiklik
Insallah hepiniz det pozitifi görürsunuz
Ben bugun adet oldum malesefBugün kan verdim yarın belli olacak
Bende çok umutlu değilim bakalım yarına ne olacakBen bugun adet oldum malesef
Cikti mi canim sonucun?Bende çok umutlu değilim bakalım yarına ne olacak
Negatif canımCikti mi canim sonucun?
Kac milyon sperm nasil 1 yumurtayi dölleyemiyor, hayret ediyorum. Vardir bunda da bir hayirNegatif canım
9 aylık evliyim canım ama bu ikinci evlilik ilktede düşüklerim vardıKac milyon sperm nasil 1 yumurtayi dölleyemiyor, hayret ediyorum. Vardir bunda da bir hayir
Ne kadardir deniyorsunuz bu arada canim?