Aşılama - tavsiyeleriniz nelerdir?🌸

Aslında hareket etmek iyi bişeymiş ama ben dinlenmeyi tercih ettim 😊 herkes de ilk günden belirtiler olmuş bende şuan hiç bişey yok şişlik hissinden başka 😂
Aslında belirti mi değil mi onuda bilmiyorum sadece göğüslerde ve karnımda şişlik var

Merhaba ben de 3 gün önce aşılama oldum.. benim doktorum idrar torban dolu olsun demedi eşimden sperm alınacağı için Mak 3 gün ilişki yasak perhiz verildi o gün.. aşılama sonrası normal şekilde hareket ettim sadece ağırlık taşıma ve çok yoracak birşey yapma dedi doktor. Aşılama sonrası ki günler ilişki istedi. Umarım yardımcı olabilirim ben şuan aşılama sonrası beklemedeyim 😊
Sonucunuz belli oldu mu

Kizlar ben bugun test yaptim (13.ncu gün), ne kocaman bir negatif cıktı malesef😧
Normalde test günüm yarindi, bu saatten sonra pozitife dönermi hic sanmiyorum🤷‍♀️

Kizlar ben bugun test yaptim (13.ncu gün), ne kocaman bir negatif cıktı malesef😧
Normalde test günüm yarindi, bu saatten sonra pozitife dönermi hic sanmiyorum🤷‍♀️
Rabbim hayırlısını versin canım vardır bir hayır diyelim bende öyle hissediyorum benim test günüm Çarşamba

X