- 27 Ağustos 2012
- 247
- 5
- Konu Sahibi zeynep1993
Asilama gununude sayarsak 4uncu gun bugun.Amin inşallah hepimiz sizin kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilama gununude sayarsak 4uncu gun bugun.Amin inşallah hepimiz sizin kaçıncı gün
Aşılama günü çok ağrınız oldu mu kasıklarım ağrıdı afedersiniz küçük tuvaletimi yapmakta çok zorlandım kasık ağrısındanAsilama gununude sayarsak 4uncu gun bugun.
Hayir canim, bel agrisi yasiyorum sadece.Aşılama günü çok ağrınız oldu mu kasıklarım ağrıdı afedersiniz küçük tuvaletimi yapmakta çok zorlandım kasık ağrısından
Bişey hissetmiyorum az ağrı var kasıklarım da başka da bir sıkıntı yokHayir canim, bel agrisi yasiyorum sadece.
Suan nasilsin peki, hissediyor musun birseyler?
Bi değişik varmı sizde ben de farklı bir şey yokHayir canim, bel agrisi yasiyorum sadece.
Suan nasilsin peki, hissediyor musun birseyler?
Yok canim degisiklik yok. Ara ara karnimda ufak agrilar oluyor ama cokta uzun surmuyor.Bi değişik varmı sizde ben de farklı bir şey yok
Amin inşallah sizin yaş kaçYok canim degisiklik yok. Ara ara karnimda ufak agrilar oluyor ama cokta uzun surmuyor.
Beklemesi cok zor canim, insallah hamileyizdir
29 canim, sen?Amin inşallah sizin yaş kaç
35 canım29 canim, sen?
Göğüs hassasiyetin varmı çok şişti29 canim, sen?
Yok canim, hatta birsey hissetmiyorum.Göğüs hassasiyetin varmı çok şişti
Göğüslerim şiş ve çok acıyorYok canim, hatta birsey hissetmiyorum.
Sende varmi bi belirti?
Canim benim, bence sen hamilesinGöğüslerim şiş ve çok acıyor
Daha hafta olmadı bu kadar çabuk belli eder mi kiCanim benim, bence sen hamilesin
Güzel haberler alırız inşallah benimde bugün 1 hafta olduMerhaba güzel bayanlar
Bende bugün aşılama oldum pazartesi günü 12 de ovitrelle iğnesini vurdum ve bugün aşılamam yapıldı banada ilk başta iki tane yumurtan var dedi sonrasında bir tanesi 20 olmuş diğeri tam gelişmemiş sanırım ama olsun bir tanesi de yeter inşallah diye düşünüyorum bende biraz sıkıştım işlem esnasında yanma hissettim ama çok ağrılı bir süreç değil kısa süreli oluyor yani eve gelince tuvalete girdim işlemden bi yarım saat sonra filan inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kefir avokado kuru kayısı yemeyi unutmayalım bu süreçte
Hakkinda hayirlisi olsun canim benimMerhaba güzel bayanlar
Bende bugün aşılama oldum pazartesi günü 12 de ovitrelle iğnesini vurdum ve bugün aşılamam yapıldı banada ilk başta iki tane yumurtan var dedi sonrasında bir tanesi 20 olmuş diğeri tam gelişmemiş sanırım ama olsun bir tanesi de yeter inşallah diye düşünüyorum bende biraz sıkıştım işlem esnasında yanma hissettim ama çok ağrılı bir süreç değil kısa süreli oluyor yani eve gelince tuvalete girdim işlemden bi yarım saat sonra filan inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kefir avokado kuru kayısı yemeyi unutmayalım bu süreçte
Belirtin varmi canim?Güzel haberler alırız inşallah benimde bugün 1 hafta oldu
Pazartesiye kadar dinlenicem izin aldım ama şuan bişey hissetmiyorum sadece karnımda biraz şişlik var ağrı gibi değil ama anlamadımHakkinda hayirlisi olsun canim benim
Ben asilama olalı 9 gün oldu. Ilk birkac gun boyunca bel agrisi yasadim, fakat suan herhangi bi belirtim yok.
Surekli dinleniyor musun
Karnında şişlik hissi hiç gitmiyor birde göğüslerim şişBelirtin varmi canim?