-
- Konu Sahibi zeynep1993
Ben ilk aşılamada hamile kaldım. işlem sırasında o kadar sıkılıktım ki... randevu saati gelmesine rağmen girememiştim, 1 saat geçmişti. gidip biraz yapıp beklemeye devam etmiştim. o derece kötüydüm. tabi aşılamadan sonra ancak 3 dk dayandım, tuvalete koştum. çalıştığım için oradan çıkıp yemeğe, oradan da ofise gittim. hayatıma normal şekilde devam ettim. bize aşılamadan sonraki günlerde ilişki tavsiye edilmişti. aşılama günü çok kasık ağrım ve krampım oldu ama ben bunu saatlerce çiş tutmama bağlıyorum. gerçekten çok kötü olmuştum. sonrasında da hiçbir belirtim olmadı. regl olmam gereken günün sabahında test yapmıştım. pozitif olmasına rağmen de spor salonuna gidip 1 saat fitness yapmıştım. hatta o sırada regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama yürümek ağrılara iyi gelmişti - zaten benim regl ağrıma da yürüyüş çok iyi gelir. hiç aman kendimi yormayayım diye düşünmemiştim. bunu korkun olmasın diye anlattım.Selam güzel kızlar
Bu ay aşılama yapilacak insallah. Bu ayın 14'ünde ultrasyon ile yumurtalarima bakilacak ve ona göre catlatma ignesi olup aşılama yapılacak.
Sizlere sormak istedigim şu, dikkat etmem gereken birsey var mi? Yani aşilama olacagi gun idrar torbam dolu olmasi gerekiyor yaziyor, bu dogru mu? Asilama oncesi veya sonrasi iliski tavsiye ediliyor mu? Asilama oldugunda o gun nasil davranmaliyim, yani surekli yatmam mi gerek veya hareketli mi olmaliyim?
biraz fazla soru oldu kusura bakmayin, ama yinede tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz güzel bayanlar
Amin inşallahÇok teşekkür ederim canımsın , hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar . Bende o esnada 10 sn falan acı hissetim hemşirenin elini sıkmıştım :)
Uzan dinlen , Meryem suresi dinle bol bol ben hergün elimi karnıma koyup dinliyordum . Allahım güzel sonuçlar almanızı nasip etsin
Canim ben henüz asilama olmadim, ama doktorlar normal hayatinizi yasayin diyor. O yüzden herhangi bir sikinti olacagini sanmiyorum Allahin izni ileMerhaba bende bu sabah 11 de aşılama oldum.tedirgindim kasılma oldu ama dualar ede ede işlem oldu yarım saat yattım hastanede..eve geldim uzanıyorum WC ve yemek için kalkıyorum ama bı ara yere birşey düşürdüm alayım derken çömeldim bı şey olur mu ki...çok mu pinpirikleniyorum
Ben de aynısını yaşadım birsey olmaz korkma. Gebelik ihtimalini arttırmak için oneriyorlar. Eşim sperm verdiğinde 2 gün perhizliydi ve çok sukur normal çıktı değerleriKizlar bugun ultrasyon ile bakildi ve 2 yumurta gelismis. Pazar gunu asilama yapilacak insallah.
Doktor bugun aksam saat 21de catlatma ignesi olacam, ve bana iliski tavsiye etti.
Fakat bugun iliski olursa, pazar sabahi sperm sayisi az olmaz mi? Cogu kisiye 3 gün onceden iliski yasaklanmis. Bilemedim, sizce doktorun dedigini mi uygulayim?
Geçmiş olsun inşallah tutar. Bende yarın aşılama olucam. Ağrı sızı oldu mu kaç dk sürdü.Selam kizlar
Ben bugun 11:30'da aşılamamı oldum.
Dualarınıza çok ihtiyacım var
Amin canimGeçmiş olsun inşallah tutar. Bende yarın aşılama olucam. Ağrı sızı oldu mu kaç dk sürdü.
Insallah canim, korkulacak birsey yok. Benim 3 tane yumurtam vardi ama 2 tanesi gelismis dedi doktor.inşallah benimde öyle olur. Benim 2 yumurtam var ama bir tanesi tam gelişti. Doktor oda 2ye bölünse falan diye bir şey hesapladı ama hangi aşamada olacak ve ne demek istedi anlamadım.
Insallah hamile kalirsin canim. Benimde 2 yumurtam gelismisti ve kac cm oldugunu soylemedi doktorum. Cok cabuk gelisen birsey, korkmana gerek yok.Selam kızlar benimde bu gün doktor randevum vardı 2 tane yumurtam gelişmiş doktor cm lerini söylemedi benimde sormak aklıma gelmediyarın saat 5 te aşılama yapılıcak ama çatlatma iğnesi olmadım çatlamışlar zaten dedi inşallah bu ay olur ilk aşılamam olucak heyecanlıyım
Bana hiç iğne vermedi klomen tablet kullandım 5 gün bugün yumurtalarıma baktı 2 adet 19 mm var aşılama yapalım dedi gece 11 de ovitrelle vurulcam çarşamba 12 de aşılama yapılcak birde ilişki perhizi vs demediler hiçBenimde bu ay aşılamam yapılacak. Reglimin 4. Günündeyim daha her gün gonal f 900 iğnesini vuruyorum. İnşallah aşılama herkesin ilk seferde tutar.
Canim benim insallah hamile kalirsinBende bugün aşılama oldum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Amin inşallah hepimiz sizin kaçıncı günCanim benim insallah hamile kalirsin