Aşılama - tavsiyeleriniz nelerdir?🌸

Ben ilk aşılamada hamile kaldım. işlem sırasında o kadar sıkılıktım ki... randevu saati gelmesine rağmen girememiştim, 1 saat geçmişti. gidip biraz yapıp beklemeye devam etmiştim. o derece kötüydüm. tabi aşılamadan sonra ancak 3 dk dayandım, tuvalete koştum. çalıştığım için oradan çıkıp yemeğe, oradan da ofise gittim. hayatıma normal şekilde devam ettim. bize aşılamadan sonraki günlerde ilişki tavsiye edilmişti. aşılama günü çok kasık ağrım ve krampım oldu ama ben bunu saatlerce çiş tutmama bağlıyorum. gerçekten çok kötü olmuştum. sonrasında da hiçbir belirtim olmadı. regl olmam gereken günün sabahında test yapmıştım. pozitif olmasına rağmen de spor salonuna gidip 1 saat fitness yapmıştım. hatta o sırada regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama yürümek ağrılara iyi gelmişti - zaten benim regl ağrıma da yürüyüş çok iyi gelir. hiç aman kendimi yormayayım diye düşünmemiştim. bunu korkun olmasın diye anlattım.

banyo konusunu hiç duymamıştım. doktorum da söylemedi. açıkçası sperm testisteyken sıcak suyla ölebilir çünkü onu dış dünyadan ayıran ince bir deri ama rahimde banyo suyu sıcaklığından etkileneceğini sanmam. 7 kat dokunun altına 10 dk ılık duş suyu ne yapabilir ki? Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Amin inşallah Benim yumurtam 17 milime büyüdü yeterli bir boyut mu sence ? Polikistik over hastasıyım o yüzden ilaca çok geç reaksiyon verdi

Merhaba bende bu sabah 11 de aşılama oldum.tedirgindim kasılma oldu ama dualar ede ede işlem oldu yarım saat yattım hastanede..eve geldim uzanıyorum WC ve yemek için kalkıyorum ama bı ara yere birşey düşürdüm alayım derken çömeldim bı şey olur mu ki...çok mu pinpirikleniyorum

Kızlar size bi sorum olacak. Bugün asilama günüm ama adetime 6 7 gün kaldı. Hatta adet öncesi sendrom başladı göğüs hassasiyeti kasikta hafif sanci vs. Ben anlamadım normal mi sizce yani şimdi aşılama yapılsa tutar mı adete bu kadar yakın zamanda ? Sanki birkaç gün içinde adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Canim ben henüz asilama olmadim, ama doktorlar normal hayatinizi yasayin diyor. O yüzden herhangi bir sikinti olacagini sanmiyorum Allahin izni ile

Kizlar bugun ultrasyon ile bakildi ve 2 yumurta gelismis. Pazar gunu asilama yapilacak insallah.
Doktor bugun aksam saat 21de catlatma ignesi olacam, ve bana iliski tavsiye etti.
Fakat bugun iliski olursa, pazar sabahi sperm sayisi az olmaz mi? Cogu kisiye 3 gün onceden iliski yasaklanmis. Bilemedim, sizce doktorun dedigini mi uygulayim?

Ben de aynısını yaşadım birsey olmaz korkma. Gebelik ihtimalini arttırmak için oneriyorlar. Eşim sperm verdiğinde 2 gün perhizliydi ve çok sukur normal çıktı değerleri

inşallah benimde öyle olur. Benim 2 yumurtam var ama bir tanesi tam gelişti. Doktor oda 2ye bölünse falan diye bir şey hesapladı ama hangi aşamada olacak ve ne demek istedi anlamadım.

inşallah benimde öyle olur. Benim 2 yumurtam var ama bir tanesi tam gelişti. Doktor oda 2ye bölünse falan diye bir şey hesapladı ama hangi aşamada olacak ve ne demek istedi anlamadım.
Insallah canim, korkulacak birsey yok. Benim 3 tane yumurtam vardi ama 2 tanesi gelismis dedi doktor.
Valla bende bilmiyorum canim bölünde nasil oluyor.

Selam kızlar benimde bu gün doktor randevum vardı 2 tane yumurtam gelişmiş doktor cm lerini söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi yarın saat 5 te aşılama yapılıcak ama çatlatma iğnesi olmadım çatlamışlar zaten dedi inşallah bu ay olur ilk aşılamam olucak heyecanlıyım

Insallah hamile kalirsin canim. Benimde 2 yumurtam gelismisti ve kac cm oldugunu soylemedi doktorum. Cok cabuk gelisen birsey, korkmana gerek yok.

Benimde bu ay aşılamam yapılacak. Reglimin 4. Günündeyim daha her gün gonal f 900 iğnesini vuruyorum. İnşallah aşılama herkesin ilk seferde tutar.
Bana hiç iğne vermedi klomen tablet kullandım 5 gün bugün yumurtalarıma baktı 2 adet 19 mm var aşılama yapalım dedi gece 11 de ovitrelle vurulcam çarşamba 12 de aşılama yapılcak birde ilişki perhizi vs demediler hiç

Doktor yumurta cmlerini söylemedi ama bana verdiği ultroson kagıdında yazıyomuş biri 27 cm biri 31 cm cok büyük değil mi çatlatma iğnesi yapmadı çatlamışlar dedi ama kafam cok karıştı bunladar büyüyen yumurta sağlıklı olur mu yoksa doktorum öylesine bi aşılama mı yapıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…