- Konu Sahibi zeynep1993
Ben ilk aşılamada hamile kaldım. işlem sırasında o kadar sıkılıktım ki... randevu saati gelmesine rağmen girememiştim, 1 saat geçmişti. gidip biraz yapıp beklemeye devam etmiştim. o derece kötüydüm. tabi aşılamadan sonra ancak 3 dk dayandım, tuvalete koştum. çalıştığım için oradan çıkıp yemeğe, oradan da ofise gittim. hayatıma normal şekilde devam ettim. bize aşılamadan sonraki günlerde ilişki tavsiye edilmişti. aşılama günü çok kasık ağrım ve krampım oldu ama ben bunu saatlerce çiş tutmama bağlıyorum. gerçekten çok kötü olmuştum. sonrasında da hiçbir belirtim olmadı. regl olmam gereken günün sabahında test yapmıştım. pozitif olmasına rağmen de spor salonuna gidip 1 saat fitness yapmıştım. hatta o sırada regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama yürümek ağrılara iyi gelmişti - zaten benim regl ağrıma da yürüyüş çok iyi gelir. hiç aman kendimi yormayayım diye düşünmemiştim. bunu korkun olmasın diye anlattım.Selam güzel kızlar
Bu ay aşılama yapilacak insallah. Bu ayın 14'ünde ultrasyon ile yumurtalarima bakilacak ve ona göre catlatma ignesi olup aşılama yapılacak.
Sizlere sormak istedigim şu, dikkat etmem gereken birsey var mi? Yani aşilama olacagi gun idrar torbam dolu olmasi gerekiyor yaziyor, bu dogru mu? Asilama oncesi veya sonrasi iliski tavsiye ediliyor mu? Asilama oldugunda o gun nasil davranmaliyim, yani surekli yatmam mi gerek veya hareketli mi olmaliyim?
biraz fazla soru oldu kusura bakmayin, ama yinede tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz güzel bayanlar
banyo konusunu hiç duymamıştım. doktorum da söylemedi. açıkçası sperm testisteyken sıcak suyla ölebilir çünkü onu dış dünyadan ayıran ince bir deri ama rahimde banyo suyu sıcaklığından etkileneceğini sanmam. 7 kat dokunun altına 10 dk ılık duş suyu ne yapabilir ki? Hayırlısı olsun.
Son düzenleme: