- 27 Ağustos 2012
- 247
- 5
-
- Konu Sahibi zeynep1993
Merhaba ben de 3 gün önce aşılama oldum.. benim doktorum idrar torban dolu olsun demedi eşimden sperm alınacağı için Mak 3 gün ilişki yasak perhiz verildi o gün.. aşılama sonrası normal şekilde hareket ettim sadece ağırlık taşıma ve çok yoracak birşey yapma dedi doktor. Aşılama sonrası ki günler ilişki istedi. Umarım yardımcı olabilirim ben şuan aşılama sonrası beklemedeyimSelam güzel kızlar
Bu ay aşılama yapilacak insallah. Bu ayın 14'ünde ultrasyon ile yumurtalarima bakilacak ve ona göre catlatma ignesi olup aşılama yapılacak.
Sizlere sormak istedigim şu, dikkat etmem gereken birsey var mi? Yani aşilama olacagi gun idrar torbam dolu olmasi gerekiyor yaziyor, bu dogru mu? Asilama oncesi veya sonrasi iliski tavsiye ediliyor mu? Asilama oldugunda o gun nasil davranmaliyim, yani surekli yatmam mi gerek veya hareketli mi olmaliyim?
biraz fazla soru oldu kusura bakmayin, ama yinede tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz güzel bayanlar
Merhaba , inşallah pozitif sonucu alırsınızSelam güzel kızlar
Bu ay aşılama yapilacak insallah. Bu ayın 14'ünde ultrasyon ile yumurtalarima bakilacak ve ona göre catlatma ignesi olup aşılama yapılacak.
Sizlere sormak istedigim şu, dikkat etmem gereken birsey var mi? Yani aşilama olacagi gun idrar torbam dolu olmasi gerekiyor yaziyor, bu dogru mu? Asilama oncesi veya sonrasi iliski tavsiye ediliyor mu? Asilama oldugunda o gun nasil davranmaliyim, yani surekli yatmam mi gerek veya hareketli mi olmaliyim?
biraz fazla soru oldu kusura bakmayin, ama yinede tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi
Ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz güzel bayanlar
Yorumun icin tesekkur ederim canim benim. Rabbim buyuktur insallah hamile halirsin bu ayMerhaba ben de 3 gün önce aşılama oldum.. benim doktorum idrar torban dolu olsun demedi eşimden sperm alınacağı için Mak 3 gün ilişki yasak perhiz verildi o gün.. aşılama sonrası normal şekilde hareket ettim sadece ağırlık taşıma ve çok yoracak birşey yapma dedi doktor. Aşılama sonrası ki günler ilişki istedi. Umarım yardımcı olabilirim ben şuan aşılama sonrası beklemedeyim
Canim benim ne guzel detayli bir sekilde anlatmissin, cok tesekkur ederimMerhaba , inşallah pozitif sonucu alırsınızAllah kolaylık versin şimdiden ..
Ben 2.aşılama sonucu hamile kaldım , ilk aşılamamda idrara fazla sıkışıktım aşılamadan hemen sonra kalkıp wcye gitmiştim . Bu defa doktora sıkışık olmak istemiyorum dedim ve öyle çok sıkışmadım eve geldikten sonra da dahil uzun bir süre kalkmadım wcye gitmedim . Tutmasıyla alakası varımdır bilemem , tecrübe olaraka paylaşmak istedim . Yumurtalar büyütülmeye başladığı andan itibaren avokado tükettim bol bol , yumurta süt dikkat ettim beslenmeme . Bol bol yürüyüş yaptım aşılamadan önce yumurtalıklar çalışsın diye . Tek yumurtam gelişti ve ben çift yumurta ikizlerime hamileyim . Aşılamayı yapan doktor bile çok şaşırdı bir tek yumurta çatladıktam sonra bölünmüş dedi , Allah’ın takdiri ama ben de çaba sarf ettim bu defa
Aşılamadan sonra 3 gün dediler ama biz 2 gün ilişki yaşadık, ağır iş yapmadım genel olarak hep dinlendim .
İğne etkisi ile pek çok yalancı belirti yaşadım başlarda , ama 10.gün tüm belirtiler yok oldu . Sadece ateş basması yaşadım , 14.gün test günüm test yaptım ve pozitif. Benim öyküm böyle , faydalı olabilirsem ne mutlu
Emeklerinizin karşılığını almanız dileklerimle
Canım doktor aşılama günü girmeyin dedi.. biz de girmedik ertesi gün ve diğer günler girebilirsiniz dedi mesela formda banyo yapmamasını söyleyeni okuduğum için bende doktor birşey demedi ama yine de banyo yapmadım.Yorumun icin tesekkur ederim canim benim. Rabbim buyuktur insallah hamile halirsin bu ay
Yani asilama olduktan sonraki gun mu iliski tavsiye ediyor doktor?
Canim benim insallahBenimde bu ay aşılamam yapılacak. Reglimin 4. Günündeyim daha her gün gonal f 900 iğnesini vuruyorum. İnşallah aşılama herkesin ilk seferde tutar.
Banyoyu hic duymadim canim, ama sicak suyun spermi öldurdugunu duydum o yuzden girmemek en mantiklisi.Canım doktor aşılama günü girmeyin dedi.. biz de girmedik ertesi gün ve diğer günler girebilirsiniz dedi mesela formda banyo yapmamasını söyleyeni okuduğum için bende doktor birşey demedi ama yine de banyo yapmadım.
Açıkçası biraz gerildim mesela ikinmami istedi vajinayı daha rahat görüp yapabilmek için ve kasılmamak lazım dedi bu süreçte hafif acı hissettim gerginde olduğum için ama öyle çok değil tabi ki.. senin ne zaman kısmetse aşılama?Banyoyu hic duymadim canim, ama sicak suyun spermi öldurdugunu duydum o yuzden girmemek en mantiklisi.
Aci hissettin mi asilama yapilirken?
Canim henuz belli degil, cunku cuma gunu yumurtaliklarin boyutuna bakilacak. Buyuk ihtimalle pazartesi olur gibi.Açıkçası biraz gerildim mesela ikinmami istedi vajinayı daha rahat görüp yapabilmek için ve kasılmamak lazım dedi bu süreçte hafif acı hissettim gerginde olduğum için ama öyle çok değil tabi ki.. senin ne zaman kısmetse aşılama?
Evet aşılamadan sonra 2 gün değerlendirdim ve alttaki mesajlara baktım da şimdi ben de duş almamıştım canım 2 gün maalesefCanim benim ne guzel detayli bir sekilde anlatmissin, cok tesekkur ederim
Peki asilamadan sonraki gunleri mi degerlendirdin?
Bunlara dikkat ediyim ozaman canim, tesekkur ederimEvet aşılamadan sonra 2 gün değerlendirdim ve alttaki mesajlara baktım da şimdi ben de duş almamıştım canım 2 gün maalesef
Hayirlisi olsun hakkinda canimKizlar bende bugun adetin 3. Gunundeyim letuya basladim pazartesi kontrolum var insallah hepimiz hayirli haberler aliriz sizlerde gelismeleri yazarsaniz hepimize umut olur belki
Benim bildigim 26mm olan yumurta kiste donusuyor. Ama insallah yaniliyorumdurMerhaba kızlar ben de aşılama yolculuğunda ilerliyorum. Bu akşam catlatma ignesi yapacağım göbekten. Cuma sabahi da aşılama olacak. Biraz tedirginim açıkçası. Doktorum bu hafta şehir disindaymis. Kontrollerimi asistanı yaptı hep. Ve asilamami da asistan yapacak. Bugün yine kontrole gittiğimde telefonda doktoruma 26cm olmus bir tanesi falan dediğini duydum. Sonra araya başka şeyler girince sormayı unuttum. Sol tarafta 26 cm yumurta büyümesi normal mi sizce ? Bir de gonal f kullandım 1 hafta ve sol kasigim ağrıyor kist agrisi gibi. Sorduğumda kist yok demişlerdi hala da agri var yumurta büyüdüğü için midir acaba ve 26cm çok fazla değil mi ya ? Doktorumu çok seviyordum ama beni bu süreçte yalnız bırakması canımı sıktı
Kist yok demişti ama sanki kist agrisi gibi 1 haftadır ağrıyorBenim bildigim 26mm olan yumurta kiste donusuyor. Ama insallah yaniliyorumdur
Hayırlı olsun canım çok sevindim adınaMerhaba , inşallah pozitif sonucu alırsınızAllah kolaylık versin şimdiden ..
Ben 2.aşılama sonucu hamile kaldım , ilk aşılamamda idrara fazla sıkışıktım aşılamadan hemen sonra kalkıp wcye gitmiştim . Bu defa doktora sıkışık olmak istemiyorum dedim ve öyle çok sıkışmadım eve geldikten sonra da dahil uzun bir süre kalkmadım wcye gitmedim . Tutmasıyla alakası varımdır bilemem , tecrübe olaraka paylaşmak istedim . Yumurtalar büyütülmeye başladığı andan itibaren avokado tükettim bol bol , yumurta süt dikkat ettim beslenmeme . Bol bol yürüyüş yaptım aşılamadan önce yumurtalıklar çalışsın diye . Tek yumurtam gelişti ve ben çift yumurta ikizlerime hamileyim . Aşılamayı yapan doktor bile çok şaşırdı bir tek yumurta çatladıktam sonra bölünmüş dedi , Allah’ın takdiri ama ben de çaba sarf ettim bu defa
Aşılamadan sonra 3 gün dediler ama biz 2 gün ilişki yaşadık, ağır iş yapmadım genel olarak hep dinlendim .
İğne etkisi ile pek çok yalancı belirti yaşadım başlarda , ama 10.gün tüm belirtiler yok oldu . Sadece ateş basması yaşadım , 14.gün test günüm test yaptım ve pozitif. Benim öyküm böyle , faydalı olabilirsem ne mutlu
Emeklerinizin karşılığını almanız dileklerimle
Çok teşekkür ederim canımsın , hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar . Bende o esnada 10 sn falan acı hissetim hemşirenin elini sıkmıştım :)Hayırlı olsun canım çok sevindim adınabende bugün aşılama oldum. Çok heyecanlıyım. Benim aşılama esnasında biraz canım yandı Şuan da da kasık ağrılarım var yatıyorum bende bol bol umarım güzel sonucu alırız