Dupbaston verdi aşılamadan sonra onun yan etkilerinde kaşıntı var büyük ihtimal ondan kaynaklımolabilirSanmam bende hiç olmadı kimseden De duymadim
Bende 20 ocakta aşılama yaptırdımMerhaba kızlar ben 14 ocak günü aşılama oldum… Fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ve ekstra olarak yüz bölgemde kaşıntı var ensemde benzer durumları yaşıyan varmı ilacın etkisimi bu kaşıntılar
bende böyle belirtiler olmadı biraz akıntı ve sadece ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oldu bugün 12. gün meselaBende 20 ocakta aşılama yaptırdım
20 ocak 2025: hastahaneden eve gelene kadar ağrı yok eve gelince tüm gün sağ kasık ağrısı şişkinlik
21 ocak 2025: gün içinde ara ara kasıklarda sızlama 1 kez beyaz akıntı
22 ocak 2025 : ayakta kalınca belde ve kasıkta sızlama öğleye kadar öğleden sonra biraz gaz tuvaletten sonra kasıkta sızlama
23 ocak 2025 : belde ara sıra ağrı tuvaletten sonra kasıkta sızlama beyaz akıntı
24 ocak 2025 : belde ağrı tüm gün akşam kasıkta ağrı göğüslerde hassasiyet akıntı
sarı renkte
Bugünde mide bulantım sol kasıkta sızlama ve bel agrım var göğüslerim dokununca acıyo
Bu arada benim yumurtam 1 tane ydi o da sağ taraftaydı asılama olduğum gün 20 dk yatıp tuvalete gittim ve idrar ımı yaptıktan sonra da akıntı mı sperm mi hala emin olamıyorum geldi üzerinde toplu iğne başı gibi 2 tsne kırmızı kan noktacığı vardı benim gibi belirtiler yaşadinız mı acaba 6. Günümdeyim
Merhaba bende 22 ocakta oldum ilk aşı günümde bi ağrı falan yoktu ertesi gün ilişkiden sonra sol kasığımda ağrı var şiş gibiyim kasıklarım komple ağrıyor sanki benimde sol yumurtalık daha büyüktü bilemedim bende 2 gün üst üste ilişki oldu bugün boşluk ikisinde de 35 dk uzandım ayaklarımı yukarı diktimBende 20 ocakta aşılama yaptırdım
20 ocak 2025: hastahaneden eve gelene kadar ağrı yok eve gelince tüm gün sağ kasık ağrısı şişkinlik
22 ocak 2025 : ayakta kalınca belde ve kasıkta sızlama öğleye kadar öğleden sonra biraz gaz tuvaletten sonra kasıkta sızlama
23 ocak 2025 : belde ara sıra ağrı tuvaletten sonra kasıkta sızlama beyaz akıntı
24 ocak 2025 : belde ağrı tüm gün akşam kasıkta ağrı göğüslerde hassasiyet akıntı
sarı renkte
Bugünde mide bulantım sol kasıkta sızlama ve bel agrım var göğüslerim dokununca acıyo
Bu arada benim yumurtam 1 tane ydi o da sağ taraftaydı asılama olduğum gün 20 dk yatıp tuvalete gittim ve idrar ımı yaptıktan sonra da akıntı mı sperm mi hala emin olamıyorum geldi üzerinde toplu iğne başı gibi 2 tsne kırmızı kan noktacığı vardı benim gibi belirtiler yaşadinız mı acaba 6. Günümdeyim
Test yapınca sonucunu yazarmısınMerhaba bende 22 ocakta oldum ilk aşı günümde bi ağrı falan yoktu ertesi gün ilişkiden sonra sol kasığımda ağrı var şiş gibiyim kasıklarım komple ağrıyor sanki benimde sol yumurtalık daha büyüktü bilemedim bende 2 gün üst üste ilişki oldu bugün boşluk ikisinde de 35 dk uzandım ayaklarımı yukarı diktim
Test yapınca sonucunu yazarmısınBende 20 ocakta aşılama yaptırdım
sarı renkte
Benim 7. Gunum yine ağrılı geçiyor tutmadı sanırım adet belirtisi bunlarMerhaba bende 22 ocakta oldum ilk aşı günümde bi ağrı falan yoktu ertesi gün ilişkiden sonra sol kasığımda ağrı var şiş gibiyim kasıklarım komple ağrıyor sanki benimde sol yumurtalık daha büyüktü bilemedim bende 2 gün üst üste ilişki oldu bugün boşluk ikisinde de 35 dk uzandım ayaklarımı yukarı diktim
Bugün 7. Günüm çatlatma iğnesi nin de 9. Günü test yaptığımda silik pozitif çıkıyor iğne etkisiyle inşallah silinmezzTest yapınca sonucunu yazarmısın
Bende 14 ocakta aşılama değil ama çatlatma iğnesi oldum umarım pozitifi görürüzMerhaba kızlar ben 14 ocak günü aşılama oldum… Fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ve ekstra olarak yüz bölgemde kaşıntı var ensemde benzer durumları yaşıyan varmı ilacın etkisimi bu kaşıntılar
Yazarım canımTest yapınca sonucunu yazarmısın
İlk aşılamam benimde bugün kasık ağrım daha az sanki adet geçikmesi olursa 3 gün geçsin dedi öyle kan ver dedi doktor pcosluyum bende ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz siz belli olmaz bir bekle erken dahaBenim 7. Gunum yine ağrılı geçiyor tutmadı sanırım adet belirtisi bunlar
Bizde ilişki günlerini aşılamadan sonra 1 dolu 1 boş verdiİlk aşılamam benimde bugün kasık ağrım daha az sanki adet geçikmesi olursa 3 gün geçsin dedi öyle kan ver dedi doktor pcosluyum bende ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz siz belli olmaz bir bekle erken daha
Bizede öyle verdi aşılamanın ertesi günü ilişki sonra 1 dolu bir boş dedi ama bende ovulasyon testi vardı onu yaptım pozitif gösterdi doktora sordum bugünüde değerlendirelim mi diye 2 gün üst üste olmuş oldu yanı diğer günü boş bırak o zaman dedi hayırlısı bakalım bu mübarek günde kasık ağrılarım tam gaz devam bideBizde ilişki günlerini aşılamadan sonra 1 dolu 1 boş verdi
benim regl olacakmışım gibi ağrılarım arttı yarın günüm bakalım artık hayırlısı olsun. Sizde fiyat ne kadar tuttu toplamdaBizede öyle verdi aşılamanın ertesi günü ilişki sonra 1 dolu bir boş dedi ama bende ovulasyon testi vardı onu yaptım pozitif gösterdi doktora sordum bugünüde değerlendirelim mi diye 2 gün üst üste olmuş oldu yanı diğer günü boş bırak o zaman dedi hayırlısı bakalım bu mübarek günde kasık ağrılarım tam gaz devam bide
Rabbim bu mübarek günde evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim ilk aşılamam zaten özel hastaneye gidiyorum 1500 muayenesi aşılamayada 110
Amin inş canım sende hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın 1100 mü 11 100 Bizde toplamda 21 000 denk geldi özel hastaneydiRabbim bu mübarek günde evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim ilk aşılamam zaten özel hastaneye gidiyorum 1500 muayenesi aşılamayada 1100 tl verdim
8 . Günüm bugün hiçbir belirtim olmadı ara ara bulantım oldu ilişkiyi de asılama günü dahil üst üste 3 gün ônerdi doktorum o şekilde yaptımİlk aşılamam benimde bugün kasık ağrım daha az sanki adet geçikmesi olursa 3 gün geçsin dedi öyle kan ver dedi doktor pcosluyum bende ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz siz belli olmaz bir bekle erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?