Herkese merhaba, öncelikle bu sayfayı açmamdaki sebep beraber yaşadığımız olaylarla merakımızı gidermek amaçlı açılmıştır. Ben 3 yıllık evliyim bu yıl çocuk düşünmeye karar verdik eşimin ve benim sağlık sorunlarımız var, hareketli sperm yok yavaş hareketli spermi var, ben de pcosluyum. Ani bi kararla tüp bebeğe odaklanmışken aşılamayı denemek istedik, aşılama sürecimde şu şekilde oldu, 30 temmuz sat ım , o gün doktor a gittim muayene sonucunda aşılamaya karar verildi 1 ağustosta femare tb e başladık, 5 gün içtim sabah akşam 2*1 şeklinde aldım, 8 ağustosta yumurta boyutum 12 cmdi, 10 ağustosta 17 oldu ve 12 ağustosta da 22 cm oldu o akşam on buçukta çatlatma iğnesi yaptım 14 ünde yani dün de aşılama oldum biraz lekelenme oldu ama bugun hiç yok hafif kasık ağrısı vardı bugün çok çok azdı düne göre ve işlem sonrası 20 dk yattım evde de minimal işler yapıp yattım bugun de rutin işçlerime döndüm, bugun 1. Günüm gün gün yazacağım inşallah , ilk aşılamamdı Rabbim tüm isteyenlere kolaylıkla nasip etsin inşallah sağlıkla. Bize de..