- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Evet alttan muayene yapılıyor. Yumurtlama varsa iğne dozu söylüyor. Göbekten yapılıyor. Dört gün sonra yine muayene . İstenilen adette ve büyüklükte ise yumurta ona göre çatlatma iğnesi yapılıyor.Merhaba bizede doktor aşılama onerdi gerekli testlerin hepsini yaptik sadece adetin 2 yada 3. Gunu gel dedi merak ettigim adetliykende alttan muayene yapiyolarmi
Selam canm benim sürekli göbekten baktı doktorum sadece aşılama anı mecbur alttan oldu:).Merhaba bizede doktor aşılama onerdi gerekli testlerin hepsini yaptik sadece adetin 2 yada 3. Gunu gel dedi merak ettigim adetliykende alttan muayene yapiyolarmi
Amin insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin herkesi evlat sahibi yapsinSelam canm benim sürekli göbekten baktı doktorum sadece aşılama anı mecbur alttan oldu:).
Tedavin hayırlı olsun inşallah
Çokça âmin canmmmm benimAmin insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin herkesi evlat sahibi yapsin
Catlatma iğnesine 3000 tl ye mi yaptirdiniz istanbuldamisiniz doktorunuzu sorucaktim memnun musunuz2 tane düşüğüm oldu ve ondan sonra 1.5 sene çoçuğum olmadı bende doktorumun önerisiyle aşılamaya geçtim adetimin 3.günü kontrole gittim alttan muayene oldum doktor bu ay başlayalım dedi ve iğne verdi gonal f 450 75 vuruldum 7 gün ondan sonra bidahaki muaynemde 150 ye çıkardık dozunu 2 gün vuruldum sonra çatlatma iğnesi vurulup 1 gün sonra aşılama işlemine gittim acısızdı hiçbir şey hissetmedim önce eşimi aldılar yarım saat sonra beni çağırıp işlemi yaptılar 15 dakka yattım sonra duphaston reçetesi verdiler sabah öğle akşam olmak üzere
1.gün Gaz karın alt bölge ağrısı
2. Aynı belirtiler gögüs hassasiyeti ve ağrı
3.gün aynı belirtiler
4.gün arada gögüs hassasiyeti gitti geldi
5.gün halsizlik sivilce
6.gün aynı
7.gün aynı
8.gün sadece gögüs hassasiyeti bacak ağrısı
Fiyatlar sigortam yok iğne 3000 aşılama ve eşimden örnekle beraber 1200
Hayır samsundayım çatlatma iğnesine sigortam olmadığı için 600 lira verdim gonal f iğne sigortasız 3000 TL ama sigortalı baya düşüyorCatlatma iğnesine 3000 tl ye mi yaptirdiniz istanbuldamisiniz doktorunuzu sorucaktim memnun musunuz
İnşallah Rabbim evladına kavuştururBen de az önce gebzede yaptırdım çok merak ediyorum doktor direk tüp bebek dedi ama eşimle aşılama denemek istedik Allah isteyen herkese yardımcı olsun kucağını boş bırakmasın
bana doktorum 1 ay ara vermişti sonra yapmıştı ikinci aşılamayı28 Aralık'ta aşılama yaptım 9 Ocak'ta yani tam 14. Günde adet oldum şimdi 2. Aşılama için beklenmeli mi yoksa tekrar yapılmalı karar veremedim sizler ne diyorsunuz kızlar
evet canımMerhaba bizede doktor aşılama onerdi gerekli testlerin hepsini yaptik sadece adetin 2 yada 3. Gunu gel dedi merak ettigim adetliykende alttan muayene yapiyolarmi
devlette yaptırdım ben ikinci aşılamayı bir adet geçince yapıyorlar.28 Aralık'ta aşılama yaptım 9 Ocak'ta yani tam 14. Günde adet oldum şimdi 2. Aşılama için beklenmeli mi yoksa tekrar yapılmalı karar veremedim sizler ne diyorsunuz kızlar
Hayırlı olsun canm tedavinBen adetin 3. Günü gittim alttan baktı klomene başlattı her akşam 1 tane içtim sonra tekrar gittim 13 cm daha küçük dedi 2 gün daha klomen içtim 17 cm oldu dedi rahim duvarın 5cm ince estrofem vereceğim günde 3 kez 8 saat arayla iç dedi 2 gün sonra gel dedi 17 cm rahim duvarın iyi dedi akşam 11.30 ovitrelle iğne göbekten yap pazartesi sabah 8.30 eşinden sperm alsınlar 11.30 ben aşılama yapacam dedi 11.30da kataterle yaptı 15 dk bekledim estrofeme devam et dedi
Kızlar size nasıl yaptılar. ayrıntılı yazdım fikir olması açısından
2. Tuttu mu peki?bana doktorum 1 ay ara vermişti sonra yapmıştı ikinci aşılamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?