Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende aşılama ile hamile kaldım doğurdum şuan kızım 2 aylık maşallah aklıma aşılama ile olan yazıları tek tek gezip umut aradığım günler geldi gece gece inşallah bebeğiniz tutunur ve Allahım tez zamanda kavuştururMerhaba 17 aralıkta aşılama oldum. Femara ile yumurta büyütüldü ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum. Aynı süreçte olan var mı?
Bende 21 aralıkta aşılama oldum ikimizde pozitif sonuç alırız inşallah <3Merhaba bende 21 Aralık da aşılama oldum beklemedeyim :)
Çok sevindim sizin adınıza ilk aşılama da mı tuttu sürecinizi anlatır mısınızMerhaba bende aşılama ile hamile kaldım doğurdum şuan kızım 2 aylık maşallah aklıma aşılama ile olan yazıları tek tek gezip umut aradığım günler geldi gece gece inşallah bebeğiniz tutunur ve Allahım tez zamanda kavuşturur
İnşallah sağlıkla güzel haberler alırızMerhaba bende 21 Aralık da aşılama oldum beklemedeyim :)
Amiinnnn inşallah hayırlısı bakalım. :)) Aşılamadan sonra bir ağrı herhangi bir sey oldu mu yani iğne etkilerinden yaşadığın :)Bende 21 aralıkta aşılama oldum ikimizde pozitif sonuç alırız inşallah <3
Nerede oldunuz acaba aşılamayı, iğneyle mi büyütüldü yumurta yoksa hapla mıMerhaba bende 21 Aralık da aşılama oldum beklemedeyim :)
Benim ilk gün kanamam çok oldu yara varmış sonrasında hiç bir belirti yok sizde durumlar nedirAmiinnnn inşallah hayırlısı bakalım. :)) Aşılamadan sonra bir ağrı herhangi bir sey oldu mu yani iğne etkilerinden yaşadığın :)
Anladım hayırlısı olsun. Süreç zor ve yıpratıcı artık çift çizgiyi görmek istiyorumGonalf iğneyle büyütüldü 75 doz. Catlatma iğnesi vurmadan bir gün önce yumurtam 18mmdi çatlatma iğnesi vurdum bir gün sonra da aşılama oldum. Kanama ağrı vs olmadı. Göğüs ağırlığı var ama o da iğne etkisi regl olmazsam 6 Ocak test vereceğim. Özelde yaptırdım.
Ben çok düşünmüyorum. Test de öyle adetim gecikse bile yapmıyorum. Bu süreçte de çok şükür rahattım. Tabi insan merak ediyor ama yıpratmayın kendinizi. Ne kadar rahat o kadar iyiAnladım hayırlısı olsun. Süreç zor ve yıpratıcı artık çift çizgiyi görmek istiyorum
Benim 14 ay oldu artık ister istemez insan düşünüyor. Sizin gibi olmak en doğrusu tabiki kiBen çok düşünmüyorum. Test de öyle adetim gecikse bile yapmıyorum. Bu süreçte de çok şükür rahattım. Tabi insan merak ediyor ama yıpratmayın kendinizi. Ne kadar rahat o kadar iyi
Benimde bir buçuk sene oldu :)Benim 14 ay oldu artık ister istemez insan düşünüyor. Sizin gibi olmak en doğrusu tabiki ki
Süreci güzel yönetmek önemli siz başarmışsınız :)Benimde bir buçuk sene oldu :)
Eşim en büyük destekcim söz verdirtti bana doktorun dediği tarihten önce test yapmak yok diye bende söz verdim eee söz ağızdan bir kere çıkar o yüzden gereksiz yere test de yapmamış olacagım kendimi de üzmemiş olacağım. Bir seylere şartlandırmak lazım yoksa benim için de zor olurduSüreci güzel yönetmek önemli siz başarmışsınız :)
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız. Rabb'im hayırlısını versin. Sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallahBen de 29 kasımda ilk aşılamamı olmuştum, tutmadı. Şimdi 27 aralık cuma günü 2. aşılamamı olacağım. Hayırlısı :)
Insallah. Sana da. Guzel dileklerin icin cok tesekkurler…Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ve alırız. Rabb'im hayırlısını versin. Sağlıkla kolaylıkla hayırlı bir evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallah
Eşin desteği gerçekten çok önemli ben de o konuda şanslıyım. Ben gizli gizli yapmaya devam ediyorumEşim en büyük destekcim söz verdirtti bana doktorun dediği tarihten önce test yapmak yok diye bende söz verdim eee söz ağızdan bir kere çıkar o yüzden gereksiz yere test de yapmamış olacagım kendimi de üzmemiş olacağım. Bir seylere şartlandırmak lazım yoksa benim için de zor olurdu