Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende 7 aralıkta 2.aşılamamı oldum hayırlısı olsun hakkımızdaEki Görüntüle 3352948 Arkadaşlar merhaba ben 15 Aralık tarihinde aşılama yaptırdım aşılamadan 1 gün önce ve aşılama günü değerlerim böyle yumurtam 17 cm ile çatlatıldı gebe kalma ihtimalim nedir fikri olan varmı Rabbim bu yolda çaba gösteren herkesin şifasını olsun cevap verirseniz çok sevinirim
Amin inşallah canımmerhaba bende 7 aralıkta 2.aşılamamı oldum hayırlısı olsun hakkımızda
Masallah 3taneye yakin saglikli yumurtan olmus .. her 250 deger bir yumurta degerinde ..Eki Görüntüle 3352948 Arkadaşlar merhaba ben 15 Aralık tarihinde aşılama yaptırdım aşılamadan 1 gün önce ve aşılama günü değerlerim böyle yumurtam 17 cm ile çatlatıldı gebe kalma ihtimalim nedir fikri olan varmı Rabbim bu yolda çaba gösteren herkesin şifasını olsun cevap verirseniz çok sevinirim
İnşallah canım sen ne zaman yaptırdın aşılamayı yada yaptırdın mıMasallah 3taneye yakin saglikli yumurtan olmus .. her 250 deger bir yumurta degerinde ..
Progesteron icin erken bakilmis sanirim yumurtladiktan 7.8.9 gunleri bakiliyor benim bildigim 3 ve 10 arasi saglikli catlama demektir buda .. ama suan senin progesteron yukselmye baslamis umarim saglikli catlama olmustur .. mucizeler bizimle olsun
Yok ben asilama falan yaptirmadim ama estradiol ve progesterin takibi yapiyorum yapa yapa ogrrndim degerleri umarim mucizlerimize kavusuruzİnşallah canım sen ne zaman yaptırdın aşılamayı yada yaptırdın mı
Umarım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yorumunuz için teşekkür ederimYok ben asilama falan yaptirmadim ama estradiol ve progesterin takibi yapiyorum yapa yapa ogrrndim degerleri umarim mucizlerimize kavusuruz
Aminnnn rica ederim ️Umarım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yorumunuz için teşekkür ederim
Benim de 17 Aralık'ta aşılamam oldu. Aşılama günü ya da sonrasında herhangi bir tahlil istenmedi. Tedaviye başlamadan önce her şeyle birlikte bir kere yapılmıştı sadece. Aşılama gününün ertesi gününden itibaren günde 3 defa Progestan fitil verdi. Daha öncesinde de doğal gebelik sonrası bir düşüğüm var. Bugün 7. gününde idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ki bu da Ovitrelli büyük ölçüde ya da tamamen vücudumdan atmışım demektir. Şimdi 13-14. gün civarını bekleyeceğim kan testi için. O zamana kadar regl olmazsam tabi... Hissiyatım tutmadığı yönünde ama göreceğiz.Eki Görüntüle 3352948 Arkadaşlar merhaba ben 15 Aralık tarihinde aşılama yaptırdım aşılamadan 1 gün önce ve aşılama günü değerlerim böyle yumurtam 17 cm ile çatlatıldı gebe kalma ihtimalim nedir fikri olan varmı Rabbim bu yolda çaba gösteren herkesin şifasını olsun cevap verirseniz çok sevinirim
Kalbinizi bozmayın herşey zorlukla bir güzellik de gelir. Ben 2 buçuk senedir evliyim 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz bu süreç için de bir kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasalın ardından gebelik kolay olur dediler en azından hamile kalabiliyosun dediler üzerinden 9 ay geçti biraz da nasip. Ben henüz birşey yapmadım dayanıyorum 4 5. Günlere kadar ağrım oldu kasık ve sol tarafımda daha sonra geçti. Şu anda da beyaz akıntı var normal bir şekilde neye işaret bilmiyorum ama inşallah o mucizeye işarettir sizin için de güzel dileklerimi dilerim inşallah bir anca önce kabul olur :)Benim de 17 Aralık'ta aşılamam oldu. Aşılama günü ya da sonrasında herhangi bir tahlil istenmedi. Tedaviye başlamadan önce her şeyle birlikte bir kere yapılmıştı sadece. Aşılama gününün ertesi gününden itibaren günde 3 defa Progestan fitil verdi. Daha öncesinde de doğal gebelik sonrası bir düşüğüm var. Bugün 7. gününde idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı ki bu da Ovitrelli büyük ölçüde ya da tamamen vücudumdan atmışım demektir. Şimdi 13-14. gün civarını bekleyeceğim kan testi için. O zamana kadar regl olmazsam tabi... Hissiyatım tutmadığı yönünde ama göreceğiz.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah ikimiz de o güzel haberi tez zamanda ve sağlıkla alırız. Size dediklerini bana da dediler, en azından hamile kalabiliyorsun... Fakat düşükten beri 2 senedir bir daha gebe kalmadım. 5 senedir evliyiz, yaş oldu 38... İnsanın umudu kırılıyor bazen. Fakat haklısınız, pozitif tarafta kalmak lazım, güzeli düşünmek lazım:)Kalbinizi bozmayın herşey zorlukla bir güzellik de gelir. Ben 2 buçuk senedir evliyim 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz bu süreç için de bir kimyasal gebeliğim oldu. Kimyasalın ardından gebelik kolay olur dediler en azından hamile kalabiliyosun dediler üzerinden 9 ay geçti biraz da nasip. Ben henüz birşey yapmadım dayanıyorum 4 5. Günlere kadar ağrım oldu kasık ve sol tarafımda daha sonra geçti. Şu anda da beyaz akıntı var normal bir şekilde neye işaret bilmiyorum ama inşallah o mucizeye işarettir sizin için de güzel dileklerimi dilerim inşallah bir anca önce kabul olur :)